В Житомирській області на пожежі у власній квартирі загинув чоловік

В Житомирській області на пожежі у власній квартирі загинув чоловік

29.04.16 09:37 0 535
27 квітня о 17:27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в однокімнатній квартирі на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку у м. Житомир. Рятувальникам зателефонувала мешканка даної багатоповерхівки, яка, перебуваючи на вулиці, побачила дим, що виходив з вікна. До місця події було направлено 2 відділення 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини на автоцистернах та 1 відділення 1-ї ДПРЧ на автодрабині.

Вогнеборцями було встановлено, що на сходовій клітині четвертого поверху присутня сильна задимленість, а вхідні двері квартири в якій знаходився осередок пожежі – замкнені. Бійцям ДСНС довелося виламати двері, щоб потрапити всередину оселі. До того ж, рятувальники провели евакуацію мешканців п’ятого поверху багатоповерхівки, вивівши біля 10 чоловік на свіже повітря. Ланкою газодимозахисної служби, під час проведення розвідки всередині помешкання, на підлозі житлової кімнати було виявлено тіло 63-річного власника квартири без ознак життя. Чоловік проживав сам. Зусиллями бійців ДСНС загоряння було локалізовано о 17:50 та ліквідовано о 18:46. Вогнем знищено меблі у кімнаті та речі домашнього вжитку на площі 10 кв м.

Загалом до ліквідації займання залучалося 11 чоловік особового складу рятувальників та 3 одиниці пожежної і спеціальної техніки.

За попередньою версією, причиною пожежі могла стати необережність під час куріння власника квартири.

Наразі всі остаточні обставини події встановлюються фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Водії громадського ...
Наступна новина: На Вінничині у Могилів- ...

КОМЕНТАРІ