В Луцьку на меморіальному комплексі “Вічна слава” встановили сучасне освітлення

В Луцьку на меморіальному комплексі “Вічна слава” встановили сучасне освітлення

29.04.16 13:57 0 561
У місті продовжуються роботи з реконструкції існуючих та будівництва нових мереж зовнішнього освітлення. Декілька тижнів тому на частині вулиці Глушець та вулиці Парковій встановлено сучасні енергозберігаючі світильники. Вони покращують безпеку дорожнього руху та економлять кошти міського бюджету, адже споживається менше електроенергії.

Міський голова Микола Романюк неодноразово називав одним із своїх пріоритетів у роботі - освітлення вулиць Луцька. Так, поступово нові світильники з'являються не лише у центральній частині міста, а й на його околицях. Нагадаємо, що й під час комплексного ремонту прибудинкових територій окрім влаштування нового асфальтного покриття, дитячих і спортивних майданчиків, обов'язково відновлюють чи будують нове вуличне освітлення. Микола Романюк зауважував, що це робиться для зручності та безпеки мешканців, аби вони у темну пору доби могли нормально дійти до своїх будинків.

Неосвітленим тривалий час залишався й меморіальний комплекс “Вічна слава”. Тут розміщено низку пам'ятних знаків, куди приходять чимало лучан і волинян віддати данину шани. І от кілька днів тому працівники комунального підприємства “Луцьке електротехнічне підприємство — Луцьксвітло” завершили роботи зі встановлення системи зовнішнього освітлення. За словами в.о. директора названого підприємства Анатолія Грабаровського, нині тут прокладено нові мережі, встановлено 33 опори та таку ж кількість сучасних енергозберігаючих світильників. Крім того, на території комплексу змонтовано 14 прожекторів, які підсвічують пам'ятні знаки. Тепер територія меморіального комплексу “Вічна слава” повністю освітлена.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 2 пожежі виникло на ...
Наступна новина: Искусство резьбы по камню

КОМЕНТАРІ