Міська рада виходить зі складу засновників комунального підприємства “Газета “Луцький замок”

Міська рада виходить зі складу засновників комунального підприємства “Газета “Луцький замок”

29.04.16 13:23 0 649
На сесії міської ради прийнято рішення про вихід міської ради зі складу засновників Редакції комунального підприємства “Газета “Луцький замок” та друкованого засобу масової інформації “Газета “Луцький замок”. Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко пояснила, що відповідно до Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації» необхідно реформувати друкований засіб масової інформації та редакцію комунального підприємства «Газета «Луцький замок» шляхом виходу Луцької міської ради зі складу засновників. Рішення про реформування друкованого засобу масової інформації та редакції приймається засновниками за участю трудового колективу. Трудовий колектив має пріоритетне право у визначенні способу реформування. На вимогу вищевказаного Закону трудовий колектив комунального підприємства «Газета «Луцький замок» 4 березня 2016 року прийняв рішення щодо участі трудового колективу редакції у реформуванні друкованого засобу масової інформації та редакції, а також визначив спосіб реформування шляхом виходу міської ради зі складу засновників з перетворенням редакції членами її трудового колективу у суб'єкт господарювання зі збереженням назви, цільового призначення, мови видання і тематичної спрямованості друкованого засобу масової інформації. Доповідачка зазначила, що відповідно до Закону України, міська рада зобов'язана підтримувати видання ще упродовж трьох років.

Депутат міської ради Григорій Пустовіт висловив слова вдячності колективу газети “Луцький замок” за виважену, державницьку позицію у своїх публікаціях. Газета чітко виконувала свої зобов'язання, покладені міською радою, щодо публікації усіх нормативних документів, які потрібно було довести до відома громади.

Міський голова Микола Романюк подякував головному редактору газети Віктору Трофимчуку та колективу видання за співпрацю і висловив сподівання, що вона буде продовжуватися, адже газета буде й надалі працювати, змінюється лише формат власності.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Степан Барна: ...

КОМЕНТАРІ