В Луцьку на сесії міської ради депутати озвучили свої запити і запитання

В Луцьку на сесії міської ради депутати озвучили свої запити і запитання

29.04.16 10:31 0 540
Розглянувши понад сто питань порядку денного, депутати перейшли до озвучення своїх запитів і запитань. Чимало звернень депутатів стосувалося благоустрою міста.

Запит Бориса Смаля стосувався використання коштів на облаштування огорожі навколо КП “Ласка”.

Юлія Дацюк порушила питання необхідності встановлення примусового обмежувача руху на вулиці Максима Кривоноса для безпеки дітей. Озвучила запит пенсіонерки, яка просить встановити дерев'яний відкидний пандус на пр-ті Відродження, 26а, для людей з обмеженими можливостями.

До Костянтина Петрочука, як до депутата, звернулися представники ГО Центр фізичної культури та оздоровлення і Асоціація зимового плавання та фізичної культури з проханням допомогти провести благоустрій Центрального пляжу у Луцьку та замінити сходинки у річку Стир.

Сергій Шкода вважає, що потрібно вжити заходів до боржників із земельного податку, а Богдан Вавринюк просив від імені жителів вулиці Вахтангова завершити ремонт на цій вулиці.

До депутата Євгена Ткачука звернулися педагогічний та батьківський колективи гімназії № 14 з проханням посприяти встановленню металопластикових вікон на другому поверсі навчального закладу. Ще обранець громади просив провести ямковий ремонт на вулиці Станіславського та замінити звичайні ліхтарі на світлодіодні у районі ЛПЗ.

Олександр Лазука звернувся до міського голови з проханням допомогти відрегулювати конструкцію примусового обмежувача руху, який заважає проїжджати до будинків № 43,45,45.,49,49а на пр-т Відродження. Депутат також просив прокласти бруківку на тротуарі від ТЦ “Глобус” до храму Миколи Чудотворця.

До Майї Шостак звернулися представники ГО «Члени родин загиблих в АТО «Надія» з проханням провести реконструкцію пам'ятної дошки загиблим учасникам АТО та Героям Майдану, до 22 травня, коли лучани будуть вшановувати загиблих Героїв.

Депутата Юрія Безпятка непокоїть стан перевантаження міських доріг вантажним транспортом, особливо на вулицях Карбишева, Єршова, Наливайка. Він просить відремонтувати частину дороги Карбишева до перетину Єршова-Карбишева до об'їзної дороги.

Микола Федік просив належно відзначити у місті 75-ту річницю проголошення акту відновлення української держави, залучивши істориків та громадськість, і посприяти відновленню руху автобуса №3 до дачного масиву Воротнів.

Ще свої звернення та запитання озвучили депутати Петро Бойко, Ігор Поліщук, Андрій Козюра, Орися Залевська,, Микита Рабан, Тарас Шляхтич, Сергій Була.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ