Чернівці: Відзначено кращі підприємства житлово-комунального господарства щодо організації роботи з охорони праці та техніки безпеки

Чернівці: Відзначено кращі підприємства житлово-комунального господарства щодо організації роботи з охорони праці та техніки безпеки

29.04.16 08:10 0 727
З нагоди Всесвітнього Дня охорони праці відбулося відзначення переможців міського огляду-конкурсу «Краще підприємство житлово-комунального господарства щодо організації роботи з охорони праці та техніки безпеки».

Проведення конкурсу було ініційовано міською тристоронньою соціально-економічною радою, організовано та підготовлено департаментом праці та соціального захисту населення міської ради з метою підвищення уваги керівників і профспілкових комітетів підприємств до питань покращання роботи з охорони праці, техніки безпеки, мобілізації колективів на посилення роботи з профілактики нещасних випадків на виробництві, зниження захворюваності працюючих, забезпечення виконання колективних заходів по охороні праці на підприємствах житлово-комунального господарства міста.

Міський огляд-конкурс «Краще підприємство житлово-комунального господарства щодо організації роботи з охорони праці та техніки безпеки» проводився відповідно до розпорядження Чернівецького міського голови спільно з Чернівецькою обласною організацією профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення з 14 березня по 28 квітня 2016 року.

Конкурсною комісією з проведення міського огляду-конкурсу до складу якої увійшли фахівці департаменту житлово-комунального господарства та департаменту праці та соціального захисту населення міської ради, голова обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Микола Попадюк, голови первинних профспілок, головний страховий експерт з охорони праці, начальник відділу профілактики виробничого травматизму фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань м.Чернівці Сергій Дідик, голова постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього середовища Тарас Бабух, оцінювалась робота 25 підприємств за визначеними критеріями та показниками роботи з охорони праці та техніки безпеки.

Конкурс проводився серед підприємств в наступних категоріях:

– комунального господарства та благоустрою;

- житлового господарства незалежно від форм власності.

Підводячи підсумки проведеного конкурсу, заступник голови конкурсної комісії, М.Попадюк повідомив присутнім про результати її роботи, відмітивши, належний рівень підготовки більшості керівників комунальних підприємств та інженерів з охорони праці до заходу, звернув увагу на необхідність покращання санітарно-побутових умов працівників підприємств. У своєму виступі заступник директора департаменту, начальник управління з питань праці І.Гресь зазначила, що конкурс стимулював підприємства активізувати роботу з охорони праці та техніки безпеки та висловила сподівання на проведення його в подальшому.

Для заохочення переможців огляду-конкурсу було встановлено три призових місця в кожній категорії, дві заохочувальні нагороди та грошові винагороди для відповідальних осіб з охорони праці.

В першій категорії переможцями серед підприємств комунального господарства та благоустрою визнано:

КП «Чернівецьке тролейбусне управління» – І місце (начальник І.Іванічек, інж. з охорони праці О.Демидова);

МКП «Чернівцітеплокомуненерго» – ІІ місце (директор О.Меленчук, нач.відділу з охорони праці Л.Шперлінг);

ЧМКВ «Трест зеленого господарства та протизсувних робіт» – ІІІ місце (керуючий О.Брязкало, інж. з охорони праці Л.Корнієнко).

В другій категорії переможцями серед підприємств житлового господарства стали:

ПП «Ремжитлосервіс» – І місце (начальник Д.Баланюк, відповідальна за охорону праці Ю.Лютик);

КЖРЕП -14 – ІІ місце (начальник Є.Збаранська, інж. з охорони праці О.Дімед);

КЖРЕП-4 – ІІІ місце (начальник Т.Годжаєв, гол.інж. О.Краснов).

Заохочувальною грошовою винагородою та грамотами Чернівецької обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства відзначено інженера з охорони праці КП «МіськШЕП» В.Балан та головного інженера КЖРЕП№11 Л.Сенюк.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимир Середюк вручив керівникам підприємств-переможців грамоти Чернівецького міського голови та грошові винагороди відповідальним особам за стан охорони праці, а голова обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства Микола Попадюк – настільні сувеніри.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ