В Закарпатській області з евакуацією,вдяганням протигазів і флеш-мобом пройшов День цивільного захисту в Берегові

В Закарпатській області з евакуацією,вдяганням протигазів і флеш-мобом пройшов День цивільного захисту в Берегові

29.04.16 16:20 0 596
27 квітня в Берегівській загальноосвітній школі №4 було багатолюдно й екстремально – тут пройшов День цивільного захисту. Як і щороку, діти, виконуючи різноманітні практичні вправи, вчилися діяти в разі виникнення надзвичайних ситуацій. І допомагали їм у цьому представники Берегівського міськрайонного відділу ДСНС.

За легендою, у школі виникла пожежа, про що повідомив сигнал тривоги. Після цього розпочалася повна евакуація з будівлі навчального закладу. За кілька хвилин на подвір’я вийшли понад півтисячі учнів. Декого з них довелося виносити на руках. Крім цього, одного з постраждалих рятувальники 12-ї державної пожежно-рятувальної частини спускали з вікна другого поверху за допомогою висувної драбини.

У дворі школи молодь вчилася надавати невідкладну медичну допомогу, складати тривожну валізу й надягати засоби захисту органів дихання. Також учні прослухали лекцію від співробітників оперативно-рятувальної служби, під час якої дізналися чимало інформації щодо порядку дій у разі повені або в інших екстремальних ситуаціях. На знак подяки школярі влаштували для рятувальників флеш-моб – кілька десятків дітей заспівали угорською мовою пісню, присвячену пожежникам, під яку злагоджено станцювали.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські пожежники ...
Наступна новина: Житомирщина: керівник ...

КОМЕНТАРІ