Луцьк: «Пасхальний передзвін»

Луцьк: «Пасхальний передзвін»

30.04.16 12:27 0 605
Саме під такою назвою напередодні Великодніх свят, упродовж двох тижнів, у Луцькому міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді реалізовувався творчий проект для дітей з сімей, які потребують особливої соціальної підтримки. Спеціалісти центру та майстрині зі студії дизайну та творчості «Метелик» провели серію пасхальних майстер-класів, спрямованих на розкриття творчого потенціалу дітей.

Понад 100 дітей з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з особливими потребами, дітей з сімей учасників АТО, дітей з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, за період реалізації проекту відвідали цікаві, неординарні заняття, де виготовляли пасхальні кошики, декоративних курчат, і саме головне – розписували писанки. Кожна дитина торкнулася чудового світу творчості.

Натхненні прикладом майстринь учасники майстер-класів з легкістю поринали в глибину народних звичаїв та створювали власні композиції та вироби, які у кожної дитини виходили із своєю родзинкою.

Під час роботи малюки раділи власним успіхам та досягненням своїх нових друзів. «Саме тут я вперше для себе відкрила секрети писанкарства, зробила свою першу писанку, яку подарую як оберіг своїй матусі», - поділилася своїми враженнями десятирічна Марійка.

У творчій атмосфері маленькі митці вигадували різноманітні історії, казки, даруючи усім присутнім позитивні емоції.

«Проводячи заняття з дітьми, я тимчасово занурююсь у світ дитинства, мрій та фантазій. Мені неймовірно приємно відкривати для малюків щось нове та таємниче, бачити їхні посмішки та захоплення від побаченого, радість від досягнутого. Діти, на відміну від дорослих, безпосередні та відкриті у спілкуванні, мені з ними легко та весело. Я щаслива, адже займаюсь справою, яка мені до душі, а найбільша подяка – це вдячна посмішка моїх учнів», - зазначила майстриня студії дизайну та творчості «Метелик» Валентина Шотік.

Незабутні майстер-класи подарували дітям справжню радість творчості і свято фантазії.

Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: На Великдень ...
Наступна новина: В Ужгородських школах ...

КОМЕНТАРІ