У Волинській області рятувальники тренувалися гасити пожежі на об’єктах з масовим перебуванням людей

У Волинській області рятувальники тренувалися гасити пожежі на об’єктах з масовим перебуванням людей

30.04.16 11:33 0 599
29 квітня працівники Державної пожежно-рятувальної частини №1 міста Луцька провели тактико-спеціальні навчання з ліквідації пожеж на об’єктах з масовим перебуванням людей у будівлі навчального корпусу Технічного коледжу Луцького національного університету.

За легендою навчань, пожежа трапилася на першому поверсі в актовій залі закладу. Вогонь охопив значну площу зали, а другий поверх корпусу, де були студенти, задимлений.

Адміністрація закладу викликала Службу порятунку «101», організувала негайну евакуацію людей з приміщення коледжу, а представники добровільної пожежної дружини намагалися

самотужки зупинити вогонь первинними засобами пожежогасіння.

Уже за декілька хвилин після повідомлення про лихо на місце події прибула чергова варта ДПРЧ-1 м. Луцька. Після розвідки працівники ДСНС проклали рукавну лінію та у складі ланки газодимозахисної служби оперативно загасили пожежу.

Під час навчань рятувальники вивчили оперативно-тактичну характеристику будівлі, особливості зовнішнього та внутрішнього водопостачання та відпрацювали питання взаємодії з адміністрацією об’єкту й відповідними службами міста.

Підбиваючи підсумки навчань, начальник ДПРЧ -1 м. Луцька Іван Онопчук зазначив, що коледж належить до категорії об’єктів із масовим перебуванням людей, тому потрібно постійно співпрацювати разом, щоб звести ризик критичних ситуацій до мінімуму.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 30 квітня - День жалоби у ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ