В Житомирській області центр допомоги учасникам АТО зустрівся з бійцями Олевщини

В Житомирській області центр допомоги учасникам АТО зустрівся з бійцями Олевщини

30.04.16 15:39 0 638
Для того, аби посилити соціальний захист учасників АТО та проінформувати їх про пільги і права, Центр допомоги учасникам АТО при облдержадміністрації знову розпочав виїзні прийоми.

27 квітня представники Центру відвідали Олевський район, де разом з керівництвом району допомагали бійцям знайти відповіді на свої запитання.

У Олевському районі на 8 сімей загиблих військовослужбовців-учасників АТО; 25 осіб, яких було поранено з початку проведення антитерористичної операції; 217 демобілізованих військовослужбовців, 10 учасникам АТО встановлено статус інваліда війни відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

Представник Центру Олена Юхимович розповіла, що у Центрі допомоги учасникам АТО вже зареєстровано 3513 звернень, повністю вирішено 3245 звернень учасників АТО та членів їх сімей. Решта звернень знаходяться на стадії вирішення.

Вона повідомила учасникам АТО, що ті мають право на безкоштовне зубопротезування зубів, лікування в обласному санаторії «Дениші», психологічну реабілітацію, ліки. Крім цього, учасникам надають консультативну допомогу стосовно санаторно-курортного лікування, працевлаштування, пенсійного забезпечення, земельних питань та ін.

Найбільше військових Олевщини цікавили питання отримання земельних ділянок та санаторно-курортного лікування.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові запровадять ...
Наступна новина: В Луцьку помер ...

КОМЕНТАРІ