Закарпатські піротехніки на Рахівщині знищили 450 боєприпасів. Роботи тривають

Закарпатські піротехніки на Рахівщині знищили 450 боєприпасів. Роботи тривають

30.04.16 09:11 0 631
28 квітня піротехніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення під час робіт із розмінування в Рахівському районі знищили цілий арсенал боєприпасів. Вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни були виявлені неподалік від смт Ясіня. Про це оперативно-рятувальну службу повідомили співробітники Управління СБУ в Закарпатській області.

Спільно з працівниками СБУ піротехніки вирушили до місця знахідки й вилучили з землі 450 боєприпасів. Серед них 26 мінометних мін калібром 50 мм, 4 ручні гранати й 420 стрілецьких набоїв. Оскільки місцевість є віддаленою та поблизу немає житлових будинків, усі вибухонебезпечні предмети знищили на місці. Роботи з розмінування продовжаться 29 квітня.

Рятувальники закликають закарпатців! У разі виявлення підозрілих металічних предметів, схожих на вибухонебезпечні, не чіпайте їх і не пробуйте самостійно знешкодити вибуховий пристрій. Натомість позначте місце знахідки, повідомте про це органи влади, місцевого самоврядування, поліцію або ж зателефонуйте до Служби порятунку за номером 101.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківську у ...

КОМЕНТАРІ