Як вибрати головний убір?

Як вибрати головний убір?

01.05.16 13:46 0 1269

 http://juliashka.com.ua/

З настанням осені у багатьох виникає питання, чи навіть проблема з підбіркою нового гардероба: головний убір  слід підбирати до сумочки, пальто чи рукавичок?

Ми допоможемо Вам з легкістю вирішити ці питання. В першу чергу головний убір - це аксесуар, і він повинен підкреслювати достоїнства і приховувати недоліки, повинен бути ідеально підібраний під ваш одяг, бути красивим і зручним, а також звичайно ж, зігрівати в негоду. Варто зауважити, що правильно підібраний головний убір може кардинально змінити зовнішній вигляд і зробити ваш стиль цілісним.

Вибираючи головний убір слід дотримуватися простих правил і пам'ятати, що шапка повинна гармонійно підходити до форми Вашої голови, а також обличчя. Так само добре було б підбирати головний убір безпосередньо разом з тим одягом, з яким ви хочете його носити. Отже, правила правильного подобора головного убору.

Візьміть до уваги свої зріст і фігуру

Підбираючи собі головний убір, ми часто не враховуємо фактор свого зросту. Але тут все дуже просто: чим вищий зріст, тим більшою має бути шапка. 

Якщо у Вас невисокий зріст, не слід зупиняти свій вибір ні на занадто великій шапці, ні на занадто низькій: 1-а буде пригнічувати своєю величиною, друга - зменшувати зріст.
Високі ж жінки можуть носити практично будь-які головні убори, крім вузьких, облягаючих шапок і високих капелюхів.

Вибирайте головний убір за типом вашого обличчя

Підбираючи головний убір, звертайте увагу на особливості та форму Вашого обличчя.
Володарям обличчя трикутної форми більше краще всього підійдуть невеликі головні убори. Якщо у Вас кругла форма обличчя, Вам підійдуть головні убори з полями або фактурною обробкою, шапки-панамки, шапки з козирками, хустки.
Володарям обличчя квадратної форми підійдуть головні убори асиметричної форми, без важкого декору.
До обличчя овального типу підійдуть класичні капелюхи, широкі берети, асиметричні шапки, кепки з плоским верхом, невеликі головні убори з похилими полями.

Для самих маленьких

При покупці головного убору дитині, варто враховувати пору року, коли вона буде носити цю шапку, і клімат, в якому ви живете. Дитячий головний убір повинен мати хорошу терморегуляцію. А значить, в шапці дитині не повинно бути або жарко, або холодно. Постарайтеся вибирати шапку де менше штучних і побільше натуральних тканин - це найкращий варіант для Вашої дитини.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: На Вінничині під час ...
Наступна новина: Бізнес-ідея - збір ...

КОМЕНТАРІ