П'ять корисних аксесуарів для мобільних телефонів

П'ять корисних аксесуарів для мобільних телефонів

04.05.16 10:10 0 934

Можна до безкінечності розхвалювати можливості нових смартфонів, перераховувати їх переваги, особливості і всі «+» їх придбання, але ця стаття присвячена дещо іншій темі - цікавим аксесуарам, які здатні значно розширити можливості сучасних гаджетів. Пропонуємо вам ознайомитися з переліком корисних аксесуарів, без яких робота зі смартфоном буде нецікавою. І розповість нам про них Семенюк А. О. - співробітник інтернет-магазину "Марічка": http://marichka.com.ua.

Монопод

Завжди класно сфотографуватися разом з друзями, але часто нема кого попросити зробити знімок? Або Ви любите робити Селфі, але на відстані витягнутої руки в кадр потрапляє зовсім не багато?

Тоді саме для вас придумали телескопічний монопод (по простому іменований - "палиця для Селфі")! Він має висувну конструкцію, яка регулюється в залежності від необхідності і завдяки чому, його довжина може становити від 20 см до 1 м і більше. Монопод дуже простий у використанні, важить зовсім небагато і його зручно тримати однією рукою. Даний аксесуар має прогумовану ручку, яка не дозволить вислизнути пристрою з ваших рук. Зручне кріплення надійно фіксує апарат, не дозволяючи йому рухатися.

На ручці є кнопка спуску затвора фотоапарата. Саме з її допомогою ви і зможете зробити чудові знімки. Досить здійснити з'єднання зі смартфоном і вони стануть єдиним цілим.

Додатковий зовнішній акумулятор

Зовнішній акумулятор незамінний помічник в дорозі. Він здатний забезпечити додатковий заряд практично будь-якого мобільного пристрою, будь-то фотоапарат чи смартфон. Щоб забезпечити безперебійну роботу гаджета протягом великої кількості часу, досить попередньо зарядити акумулятор від мережі або комп'ютера. Після цього можна сміливо вирушати навіть в найтривалішу подорож - додатковий зовнішній акумулятор не підведе!

Компактні розміри і стильний дизайн зовнішніх акумуляторних пристроїв дозволяють знайти їм місце практично в будь-якій дорожній сумці або рюкзаку. І цей, на перший погляд, непримітний пристрій стане справжнім порятунком в тривалому переїзді. Тепер можна сміливо дивитися фільми, робити знімки і розмовляти зі своїми близькими, не турбуючись за стан заряду батареї.

Автомобільний зарядний пристрій

Автомобільні зарядні пристрої (АЗП) дозволяють заряджати Ваші мобільні пристрої від прикурювача автомобіля. Це дуже зручно в довгих поїздках або виснажливих пробках. Однозначно, взявши з собою в дорогу АЗП, ви завжди зможете зарядити свій iPhone, планшет та інші гаджети, зберігши при цьому свій час і нерви.

Портативний динамік

Портативні динаміки легко підключаються до смартфону, планшету, ноутбука або ПК за допомогою Bluetoth. Вони дозволяють влаштовувати конференції за допомогою вбудованого мікрофона і гучного зв'язку, підтримують MP3 і MP4-формати для відтворення музики, а також мають можливість підключення до них TF-карти пам'яті об'ємом до 32 Гб.

Всі портативні динаміки мають власну вбудовану акумуляторну батарею, яка заряджається за допомогою кабелю MicrоUSB.

Автодержатель / Велодержатель

Дані аксесуари дуже зручні, і стануть в нагоді при серфінгу та перегляді фільмів в інтернеті або просто при роботі з планшетом.

Автодержателі дуже прості і зручні у використанні. Вони не допускають ковзання або тертя пристрою, але при цьому не деформують і не дряпають корпус вашого мобільного девайса. Різні моделі автодержателів призначені для кріплення як на торпеді автомобіля, так і на підголівнику автокрісел, і дозволяють відрегулювати гаджет таким чином, як Вам необхідно і зручно.

Для любителів подорожей на велосипеді стане в нагоді зручний тримач для смартфона, який кріпиться на кермі велосипеда.

Використовуючи даний аксесуар можна не переживати за збереження свого гаджета під час прогулянки або тривалої подорожі. З велодержателем Ваш смартфон буде в повній цілості і при цьому завжди під рукою.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ