В Луцьку відтепер гілля та деревину прийматимуть на станції перевантаження твердих побутових відходів

В Луцьку відтепер гілля та деревину прийматимуть на станції перевантаження твердих побутових відходів

06.05.16 08:44 0 579
З метою забезпечення належної експлуатації полігону твердих побутових відходів в с. Брище Луцького району, керуючись законодавством України та рішенням виконавчого комітету міської ради від 22.04.2015 № 205-1 «Про тарифи на послуги, що надаються Луцьким спеціальним комунальним автотранспортним підприємством «Луцькспецкомунтранс», міський голова Микола Романюк підписав розпорядження “Про заборону вивозу гілля та деревини”.

Документом заборонено підприємствам, установам та організаціям усіх форм власності, а також фізичним особам вивозити гілля і деревину на полігон твердих побутових відходів в с. Брище Луцького району.

Луцьке спеціальне комунальне автотранспортне підприємство «Луцькспецкомунтранс» зобов'язано не приймати на полігон гілля та деревину, а також тверді побутові відходи, з яких не відібрано деревину.

Прийом буде організовано на станції перевантаження твердих побутових відходів за адресою: м. Луцьк, вул. Трункіна, 7, відповідно до тарифів, затверджених рішенням виконавчого комітету міської ради від 22.04.2015 № 205-1 «Про тарифи на послуги, що надаються Луцьким спеціальним комунальним автотранспортним підприємством «Луцькспецкомунтранс», для подальшої переробки.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ