В Чернівецькій області незабаром на сайті Головного сервісного центру МВС буде задіяно функцію сповіщення про корупційну діяльність

В Чернівецькій області незабаром на сайті Головного сервісного центру МВС буде задіяно функцію сповіщення про корупційну діяльність

06.05.16 09:53 0 711
Функцією зможе скористатись кожен громадянин.

Про це та про іші аспекти дотримання антикорцупційного законодавства йшлось на семінар-нараді з питань державної антикорупційної політики, що відбулась у ГСЦ МВС напередодні пасхальних свят.

Як інформує офіційний сайт сервісного відомства МВС, посадові особи, відповідальні за протидію корупції в регіональних та територіальних сервісних центрах, прослухали лекцію головного спеціаліста Управління запобігання корупції та проведення люстрації МВС України Сергія Яременка на тему «Про окремі питання державної антикорупційної політики й антикорупційного законодавства України». Доповідач відповів на питання, що виникли у присутніх, та надав роз’яснення щодо практики застосування деяких найбільш актуальних положень антикорупційного законодавства.

Начальник відділу зв’язків з громадськістю ГСЦ МВС Олексій Балдін поінформував учасників заходу про функціонування веб-сайту Головного сервісного центру МВС www.hsc.gov.ua та порядок роботи офіційних веб-сайтів РСЦ МВС, як інструментів запобігання корупції, розповів про розділ «Антикорупція», завдання якого інформуванти суспільство про реалізацію прав громадян, законодавчі норми. Йшлось також про формування стандартів етичної поведінки співробітників установи в контексті антикорупційного законодавства, зворотній зв’язок як механізм громадського контролю. За словами О.Балдіна, незабаром на сайті буде доступна функція сповіщення про корупційну діяльність, якою зможе скористатись кожен громадянин, надіславши інформацію про конкретні факти неправомірних дій та корупційних проявів у діяльності персоналу сервісних центрів.

Прес-служба РСЦ МВС в Чернівецькій області за повідомленням Головного сервісного центру МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Громадські інспектори ...
Наступна новина: Чернівецькі бібліотекарі ...

КОМЕНТАРІ