Валерій Коровій разом із працівниками ГУ Нацполіції у Вінницькій області вшанував пам'ять загиблих в роки Другої світової війни (+фото)

Валерій Коровій разом із працівниками ГУ Нацполіції у Вінницькій області вшанував пам'ять загиблих в роки Другої світової війни (+фото)

07.05.16 17:06 0 666
5 травня, у центральному парку культури і відпочинку ім. Горького відбулися урочисті заходи Головного управління Національної поліції у Вінницькій області, присвячені 71-й річниці Перемоги над нацизмом у Європі.

На символічний мітинг-реквієм до пам'ятника загиблим правоохоронцям прийшли голова облдержадміністрації Валерій Коровій, ветерани війни, працівники органів внутрішніх справ Вінниччини.

Вшанувавши хвилиною мовчання пам'ять тих, хто в боротьбі із фашистськими загарбниками пожертвував найціннішим – власним життям, учасники заходу поклали квіти до підніжжя пам'ятника. На честь полеглих у боях за рідну землю пролунали рушничні залпи.

По завершенню мітингу-реквієму голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій поспілкувалися із ветеранами війни та привітав їх з черговою річницею Великої Перемоги, побажавши здоров'я, миру, добра та довгих років життя.

«День Перемоги – одне з небагатьох свят, яке об'єднує всіх українців. Це пам'ять про батьків, дідусів, про тих людей, якими ми гордимося. Це велике свято і потужний стимул для нашого молодого покоління, щоб вірити: якщо ми дуже чогось прагнемо, то обов'язково досягнемо», - відзначив голова облдержадміністрації Валерій Коровій.















































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Екологічна інспекція м. ...
Наступна новина: З Днем матері у Тернополі ...

КОМЕНТАРІ