Працівники Регіонального сервісного центру МВС в Чернівецькій області виявили автомобіль з кримінальним минулим

Працівники Регіонального сервісного центру МВС в Чернівецькій області виявили автомобіль з кримінальним минулим

07.05.16 14:19 0 667
Трапилось це в Кельменецькому територіальному сервісному центрі під час перереєстрації іномарки «Мерседес Бенц 110».

Перереєструвати автомобіль 50-річному мешканцю Сокирянського району не вдалось, оскільки при огляді у фахівця експертної служби виникла підозра щодо ідентичності номера кузова.

Відтак, після перевірки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, з’ясувалось, що автомобільний «паспорт» перебуває в розшуку як «загублений».

Вивченням історії автівки займуться слідчі органи. Однак, на жаль, наші земляки, придбавши авто з «кримською реєстрацією», вже постраждали.

Як зазначає виконуючий обов’язки начальника Кельменецького ТСЦ Василь Лупашко, громадянам слід бути особливо обережними, коли йдеться про автомобілі з Криму — анексованої території України, Донецької, Луганської областей, де триває антитерористична операція.

У даному випадку вірогідною є схема, коли виготовлено дублікат свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, а під оригінальний документ підібрано автомобіль приблизно такого ж року випуску та підроблено у ньому ідентифікаційний номер. «Кримчани продали машину жителям Сокирянського району, і вони приїхали на перереєстрацію як добросовісні набувачі майна», — резюмує подію керівник ТСЦ.

Довідково.

Буковинський сервісний центр МВС постійно інформує громадян про дотримання правил при придбанні вживаного транспортного засобу, які зводять вірогідні ризики до мінімуму. Нещодавно про це йшлось в практичних порадах «Довіряй, але перевіряй» головного спеціаліста-експерта РСЦ МВС в Чернівецькій області Тараса Могилівського http://udaicv.gov.ua/news/2016/04/26/doviryay-ale-pereviryay.html.

Нагадаємо про головну тезу в бесіді з фахівцем: при купівлі вживаного автомобіля варто попросити власника зробити експертизу ідентифікаційних номерів та реєстраційних документів в його ж присутності.

Прес-служба РСЦ МВС в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что собой представляет ...
Наступна новина: Что собой представляют ...

КОМЕНТАРІ