Семінар-тренінг на тему: „Діяльність ЦНАП як інтегрованого офісу та децентралізація повноважень з надання адміністративних послуг”

Семінар-тренінг на тему: „Діяльність ЦНАП як інтегрованого офісу та децентралізація повноважень з надання адміністративних послуг”

07.05.16 18:50 0 740
У середу, 11 травня, у приміщенні Закарпатської ОДА (пл. Народна, 4, другий поверх) відбудеться одноденний семінар-тренінг на тему „Діяльність ЦНАП як інтегрованого офісу та децентралізація повноважень з надання адміністративних послуг”. Захід відбудеться за участі Центру політико-правових реформ (м. Київ), Центру досліджень місцевого самоврядування (м. Львів) та за фінансової підтримки представництва Фонду Фрідріха Науманна в Україні. Під час семінару будуть обговорені питання щодо вдосконалення діяльності центрів надання адміністративних послуг області.

У заході візьмуть участь керівники центрів надання адміністративних послуг районних державних адміністрацій і міст обласного підпорядкування, департамент економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації, а також представники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.

Початок зустрічі о 10.30.

Запрошуються представники ЗМІ.

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Організаційний комітет ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ