На гору Карачун завезли конструкції нової телевежі для сигналів українського телебачення – Мінінформполітики

На гору Карачун завезли конструкції нової телевежі для сигналів українського телебачення – Мінінформполітики

07.05.16 15:49 0 3251
Біля міста Слов’янська Донецької області на горі Карачун побудують нову телевізійну вежу, знищену в ході бойових дій влітку 2014 року. Як повідомляє у п’ятницю Міністерство інформаційної політики України, підготовчі роботи на місці вже завершено, тестується нове обладнання, фрагменти нової вежі експерти збирають на спеціально відведеному майданчику. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Повідомляється, що на Карачун уже завезли перші конструкції нової 180-метрової телевежі.

«17 травня на Карачун приїжджають експерти, які визначать графік робіт, і, сподіваюсь, назвуть попередню дату, коли можна чекати завершення робіт», – заявив радник міністр інформаційної політики Олександр Бригинець.

Про завершення ремонту телевежі на горі Карачун поблизу Слов’янська та встановлення двох нових веж заявляли ще торік.

В Міністерстві інформаційної політики України повідомили, що упродовж року планують в зоні проведення антитерористичної операції встановити 3 телевежі для розширення українського мовлення на цих територіях.

На окупованих проросійськими бойовиками територіях Донбасу українське мовлення відсутнє, натомість там працюють сепаратистські і транслюються російські пропагандистські програми, сигнал яких приймається й на багатьох прифронтових вільних територіях. Україна намагається покрити своїм сигналом хоч частину окупованих територій.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Літературний ...
Наступна новина: Аграрії Вінниччини ...

КОМЕНТАРІ