До Луцька завітали представники КП “Тернопільелектротранс”

До Луцька завітали представники КП “Тернопільелектротранс”

08.05.16 15:44 0 635
У Луцьку перебуває делегація з міста Тернопіль у складі директора КП “Тернопільелектротранс” Андрія Мастюха, начальника юридичного відділу цього підприємства Семена Качура та директора ТОВ “Системний зв'язок” Віталія Васильківа. У рамках поїздки вони зустрілися з міським головою Миколою Романюком, його заступником Сергієм Григоренком та директором Луцького підприємства електротранспорту Ігорем Грицюком.

Міський голова Микола Романюк привітав гостей у Луцьку. Він наголосив, що нині Луцьке підприємство електротранспорту поступово покращує свою роботу та показує хороші результати. Однак, міська влада ставить перед керівником підприємства завдання щодо налагодження обліку пасажирів, оптимізації роботи і витрат тощо. За його словами, зараз вивчається досвід інших підприємств електротранспорту, аби перейняти найкращі напрацювання.

Андрій Мастюх розповів, що зараз на підприємстві “Тернопільелектротранс” працюють над впровадженням електронного квитка. За його словами, була прийнята спеціальна програма, де передбачили усі моменти. Тож зараз система працює у тестовому режимі. Андрій Мастюх наголосив, що на КП закуповують вживані тролейбуси у Чехії. Також працюють над скороченням інтервалу руху, впроваджують систему GPS-моніторингу, створили єдину диспетчерську службу, до якої підключають й приватних перевізників.

У свою чергу, директор ТОВ “Системний зв'язок” Віталій Васильків продемонстрував присутнім систему електронного квитка, яка нині впроваджується у Тернополі. Він зауважив, що кондуктор у тролейбусі буде мати спеціальний пристрій, де можна за допомогою спеціальної картки оплачувати за проїзд.

Міський голова Микола Романюк подякував за зустріч, можливість перейняти новий досвід та позитивні напрацювання. Він зауважив, що у Луцьку є теж напрацювання. Нині уже маршрутні таксі обладнані системою GPS-моніторингу, є система озвучення зупинок. Подібні системи планують запровадити й у тролейбусах. Також він наголосив, що продемонстрована система електронного обліку пасажирів — цікава і потребує вивчення та аналізу.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині до ювілею ...
Наступна новина: Вінниччина зацікавлена у ...

КОМЕНТАРІ