На Вінниччині засуджено організатора підпільного цеху (+фото)

На Вінниччині засуджено організатора підпільного цеху (+фото)

08.05.16 18:22 0 630
Більше 100 тисяч гривень штрафу присуджено мешканцю Могилева-Подільського, який організував за місцем проживання підпільний цех із виготовлення алкогольних напоїв.

В перші дні цього року співробітниками податкової міліції Головного управління ДФС у Вінницькій області викрито та припинено діяльність підпільного цеху, де масово виготовлялися сурогатні горілка та коньяк під виглядом елітних іноземних брендів. В пластмасовій бочці зловмисник змішував очищену фільтром водопровідну воду зі спиртом та додавав відповідні харчові добавки, таким чином виготовляючи алкогольні напої, за характеристиками схожі до горілки. Незаконно виготовлені алкогольні напої розливав у пластикові дво- і трилітрові пакети та запаковував у картонні упаковки з зображенням відомих іноземних торгових марок, надаючи їм вигляду товарної продукції, що нібито виготовлена в заводських умовах.

В ході санкціонованого обшуку працівниками податкової міліції в приміщенні, де здійснювалося незаконне виробництво, вилучено більше 2 тисяч літрів готової продукції, обладнання та сировина для її виготовлення.

Зібрані в ході досудового розслідування докази свідчили про намір підозрюваного займатись незаконною діяльністю на постійній основі. Натомість власникові нелегального виробництва оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 та ч.2 ст.204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання та збут підакцизних товарів), кримінальне провадження направлено до суду з обвинувальним актом.

Вироком суду підпільного виробника визнано винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого згаданою статтею Кримінального кодексу України та призначено покарання у вигляді штрафу розміром сім тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян, тобто 119 тисяч гривень.

Головне управління ДФС у Вінницькій області









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині викрито на ...
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ