На Рівненщині викрито на хабарництві 2 поліцейських,що несли службу при оперативному штабі з питань протидії незаконному видобутку бурштину

На Рівненщині викрито на хабарництві 2 поліцейських,що несли службу при оперативному штабі з питань протидії незаконному видобутку бурштину

08.05.16 17:41 0 561
На Рівненщині викрито у одержанні неправомірної вигоди 2 працівників поліції, які несли службу при оперативному штабі з питань протидії незаконному видобутку бурштину у північних районах області.

Документування та спецоперацію по їх викриттю провели працівники прокуратури Рівненської області спільно із УСБ України в Рівненській області за оперативної підтримки спецпідрозділу «Альфа».

- Встановлено, що поліцейські налагодили схему систематичного одержання неправомірної вигоди за сприяння та прикриття незаконної діяльності бурштинокопачів, - повідомив заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик. - Спецпризначенців викрито 07.05.2016, «на гарячому» під час одержання на території Дубровицького району коштів у сумі 300 дол США від старателів, які вийшли незаконно видобувати бурштин за допомогою мотопомп.

Нині слідчими прокуратури Рівненської області проводиться досудове розслідування за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди).

Вирішується питання про повідомлення поліцейським про підозру, відсторонення їх від посади та обрання запобіжного заходу.

Фото вилучених коштів

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ