10 найпопулярніших туристичних міст Америки

10 найпопулярніших туристичних міст Америки

09.05.16 16:49 0 1096

Америка - велична країна, яка щорічно вабить мільйони туристів. Життя не вистачить, щоб об'їхати всі найцікавіші куточки цієї країни і подивитися на всі її пам'ятки. В данній статті ми розглянемо 10-ть найпопулярніших туристичних міст Америки, які хоча б раз у житті варто відвідати і розповість нам про них Комарова А. Р. - співробітник туристичної фірми "Еней": eneytour.com, в якій ви можете замовити тури в США. Отже...

Нью-Йорк - місто великих можливостей

Це неофіційна столиця США. Данне місто є 1-им із найбільших в світі, а також економічним і культурним центром Штатів. Нью-Йорк включає в себе 5 районів: Бронкс, Бруклін, Квінс, Стейтен-Айленд і Манхеттен, де і розташовані основні пам'ятки. Щорічно в Нью-Йорк приїжджають близько 50,000,000 туристів. Відпочивати тут дорого, але цікаво. Середня вартість проживання в готелі на добу становить близько 300 доларів, але якщо готуватися до подорожі заздалегідь, можна відшукати недорогі пансіони за 150-200 доларів на добу. Смачно і дешево поїсти в Нью-Йорку не вийде, але великим попитом у мандрівників користуються пересувні кіоски з їжею. Взагалі, хот-доги, фаст-фуди і "Кока-кола" - головні попутники середньостатистичного туриста. Куди цікавіше йде справа з місцевими пам'ятками: театри Бродвею, музей Метрополітен, знаменита Таймс-Сквер, Центральний парк (найбільш відвідуваний парк в США) і, звичайно ж, Статуя Свободи. Крім того, Нью-Йорк - справжній рай для модниць, тут на 5-ій авеню зосереджена величезна кількість брендових бутіків, а про різдвяні та літні розпродажі мабуть чули в усьому світі. Так що хоча б раз у житті побувати в цьому мегаполісі повинен кожен.

Лос-Анджелес - місто розваг

Це великий світовий центр індустрії розваг. Місто відносно молоде, тому тут немає всесвітньо відомих архітектурних пам'яток, але зате його візитною карткою є розвинена кіноіндустрія, а на пляжах запросто можна зустріти знаменитостей. Мільйони туристів приїжджають в Лос-Анджелес, щоб на власні очі побачити "найщасливіше місце на землі" - Діснейленд, а також поніжитися на пляжах Малібу і Лонг-біч під легким бризом океану і відвідати головну пам'ятку міста - Universal Studios. Туристів тут завжди багато, адже кожен бажає побачити на власні очі, як знімаються круті голлівудські бойовики. Обов'язковим туристичним пунктом є відвідування знаменитої "Алеї Слави", розташованої на Голлівудському бульварі. Туристи завжди навідуються в Беверлі-Хіллз, де живуть багато кінозірок. Обов'язково відвідайте головну вулицю міста - Бульвар Сансет, де знаходиться стара студія братів Уорнер і Сансет-стрип, де ви зможете скуштувати всю красу нічного життя Лос-Анджелеса.

Беверлі-Хіллз - найбагатше місто

Каліфорнійський місто Беверлі-Хіллз знайоме багатьом завдяки легендарному молодіжному серіалу "Беверлі-Хіллз, 90210". Це там оспівували золоту молодь і розкішне життя в Беверлі. Якщо пройтися вулицями Беверлі-Хіллз, ви побачите багато цікавого. Будинки тут затишні, люди - безтурботні, машини - дорогі. І хоча кажуть, що багатство Беверлі швидше надумане і розпіарене ЗМІ, побачити уздовж дороги "Бентлі" з відкидним верхом чи "Мерседес" S-класу проблем не становить. На подив люди, що тут живуть добродушні, не ховають свої будинки за високим парканом, а їхні двори завжди зелені і доглянуті. Тим, хто хоче насолодитися шопінгом, обов'язково потрібно відвідати Родео-Драйв - тут вам і бутіки всесвітньо відомих брендів, і дорогі ресторани, де ви зможете покуштувати шедеври місцевої кухні.

Майамі - місто пляжних насолод

Коли ми говоримо про Майамі, то маємо на увазі Майамі-біч - 1-ин із самих престижних курортів світу. Тут розташовані особняки найбагатших людей планети, світових зірок і фінансових магнатів. Це маленький рай на землі з білосніжними пляжами, загальною протяжністю 16 кілометрів, з величезними пальмами, що вишикувалися в ряд прямо біля океану. Відпочинок в Майамі розкішний, тут всі працюють для вашого комфорту. Уздовж пляжу можна знайти готель на будь-який смак і гаманець, а вибравшись нарешті на пляж, в повній мірі відчути всю пишноту цієї місцевості. Нічне життя на острові кипить - тут знаходяться численні нічні клуби, бари та інші розважальні заклади. Завдяки тому що приїжджають в Майамі переважно за новими відчуттями і знайомствами, пляжі до обіду практично вільні. Яскрава дружня атмосфера панує в місті цілий рік, тому сюди приїжджають ті, хто втомився від шуму. Життя в Майамі - нескінченне свято, це робить місто прекрасною альтернативою діловому Нью-Йорку.

Сан-Франциско - саме вільне місто

Місто назване на честь католицького святого Франциска Ассизького. Рівень життя в Сан-Франциско високий, а житло - дороге. Навіть в бідних кварталах за часів інтернет-революції рівень життя значно покращився. Основою економіки Сан-Франциско є туризм: місто посідає 5-те місце в Штатах за кількістю іноземних гостей і входить в десятку кращих міст світу, а всього сто років тому воно був практично повністю зруйноване сильним землетрусом. Сан-Франциско вельми багатогранне, тут на вулицях ви можете зустріти і бідняків, і хіпі та представників секс-меншин, які складають близько 15 % населення міста. Серед головних визначних пам'яток варто відзначити знамениті пагорби (їх в Сан-Франциско більше 50), Chinatown з його екзотичними магазинами і парк Golden Gate, який за своїми розмірами перевищує навіть Центральний парк в Нью-Йорку.

Вашингтон - найнебезпечніше місто

Це столиця США, вона не входить ні в один зі штатів і була названа на честь Джорджа Вашингтона, першого американського президента. Тут знаходяться всі органи федеральної влади США. Кажуть, що це місто зовсім не схоже на американські мегаполіси. Можливо, це пов'язано з тим, що його будівництвом в далекому 1790 році займався французький архітектор П'єр Ланфан. Головною визначною пам'яткою для кожного туриста є, звичайно ж, Білий дім. Правда, потрапити з екскурсією туди практично неможливо, хіба що якщо вас запросить сам президент. Висоток, на відміну від інших американських міст, в Вашингтоні практично немає. Зате багато історичних, культурних та музейних пам'яток (Капітолій, Білий Дім, Аерокосмічний музей, меморіали Лінкольну, Джефферсону і Рузвельту), розташованих відносно близько один до одного і абсолютно безкоштовних, що, безсумнівно, є плюсом. Ну, і, звичайно, є в Вашингтоні своє китайське містечко. У порівнянні з подібним в Сан-Франциско, кажуть, воно вельми нудне і одноманітне, але зате з дешевими закусочними. Якщо плануєте подорож до Вашингтона, не забувайте про високу злочинність. А вирушаючи на прогулянку, цінні речі залиште в готелі.

Лас-Вегас - найазартніший місто

Яскраві вогні цього міста і гостинність ваблять сюди туристів з усіх куточків світу. Місто-свято з приголомшливими неоновими фонтанами стане для вас 1-им із самих незабутніх пригод в житті. Не дарма в голлівудських фільмах так часто показують Лас-Вегас з його гучними вечірками і нескінченними азартними іграми. На території міста зосереджено понад 80 казино, кілька тисяч ігрових павільйонів, фешенебельних готелів й інших розважальних закладів. Тут не тільки шарудять купюрами і полюють за джек-потами. Багато світових знаменитостей приїжджають в Лас-Вегас з концертами. Вогні тут світять так яскраво, що навіть вночі завжди світло. Страшно навіть уявити, скільки електрики спалюється для того, щоб привернути азартних людей. А розбагатіти в одну мить мріє чи не кожен другий. У надії спіймати удачу за хвіст сюди щороку навідуються 25 мільйонів туристів.

Гаваї - райське місце на землі

Подорожуючи по Америці, потрібно обов'язково, хоча б раз, відвідати Гавайські острови. Цей всесвітньо відомий курорт популярний як серед простих людей, так і серед знаменитостей. Розташований він у самому центрі Тихого океану. Гаваї відомі своїми національними традиціями, корінні жителі дуже привітні, а горезвісне "алоха" можна почути на кожному кроці. Особливо облюбували цю місцевість любителі серфінгу, а довгі піщані пляжі і прозора вода океану як не можна краще підходять для занять дайвінгом і віндсерфінгом. Відпочинок на Гаваях немов рай для туристів. Тут вам і готелі - від найвишуканіших до цілком демократичних, і тропічні сині лагуни, і водоспади, і навіть діючі вулкани. Тут можна розчинитися в природі і насолодитися кожною миттю прекрасного відпочинку.

Чикаго - місто хмарочосів

За кількістю жителів це 3-тє місто (після Нью-Йорка і Лос-Анджелеса), яке називають "Великий Чикаго". Це найбільший економічний і політичний центр світу. Чикаго розташований на березі озера Мічиган. Місто славиться величезною кількістю хмарочосів: п'ять з десяти найвищих будівель США знаходиться саме тут. А його хмарочос "Сірс-Тауер" по своїй висоті перевершував знамениті вежі-близнюки в Нью-Йорку. На 103-му поверсі (всього їх 110) відкритий скляний оглядовий майданчик, з якого відкривається дивовижний вид на панораму міста. Туристи приїжджають сюди помилуватися і легендарною водонапірною баштою Water Tower, побудованою в 1867 році, яка єдина пережила пожежу в 1871 році. Вона до цих пір забезпечує водою майже 400,000 чоловік в північній частині міста. Пляжі, що розкинулися біля озера Мічиган, привертають увагу туристів, а вздовж ділових кварталів розташовані мальовничі парки. Так що, вдосталь насолодившись прогулянкою по Чикаго, можна влаштувати пікнік на якій-небудь галявині.

Х'юстон - місто ковбоїв

Це найбільше місто в штаті Техас. За результатами численних досліджень воно було внесене до рейтингу найбільш зручних для проживання міст світу. Х'юстон - мультикультурне місто, тут проживає багато мексиканців (через близьке розташування кордону з Мексикою) і азіатів. Перш за все для туристів - це місто цікаве своїм знаменитим на весь світ фестивалем Родео. Щорічно скачки на диких биках відвідують близько двох мільйонів туристів. Цей вид спорту дуже небезпечний, проте заробіток найсміливіших і відомих ковбоїв часом досягає 100 тисяч доларів. Правда, велика частина цих грошей часто йде на лікування після скачок. Знаменитий Х'юстон не тільки Родео - щорічно в місті проходить найбільший нічний гей-фестиваль, а також парад арт-автомобілів. Для тих, хто віддає перевагу більш спокійному відпочинку, радимо відвідати торговий центр в Техасі, Х'юстонський зоопарк або аквапарк.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ