Що таке пеньюар?

Що таке пеньюар?

10.05.16 01:45 0 2508

Пеньюар - це популярний жіночий домашній одяг для створення ефектного спокусливого образу. Даний зручний і сексуальний елемент одягу здатний розбудити у протилежної статі пристрасть і бажання. Сьогодні вибір пеньюарів в продажу досить великий. До речі, переглянути і придбати собі пеньюр ви можете в інтернет-магазині: http://fashionplatinum.ru/.

Від традиційного буденного одягу пеньюари відрізняються тим, що вони пошиті з ніжної і красивої тканини, зазвичай з мереживними елементами, атласними стрічками і т. д. Пеньюар вважається досить інтимним елементом одягу і доречний для сну, а також, звичайно, для очікування близькості з партнером.

Як зшити пеньюар?

Пеньюари шиють тільки з легких тканин, покликаних підкреслити жіночність. Використовуються тільки гладкі матеріали, наприклад, шовк. Також застосовуються тонкі атласні тканини, крепдешин і шифон. Хорошим варіантом стане виконання елемента з бавовняних і трикотажних тканин: вуалі і батисту. Головне, щоб тканина була комфортною, гігієнічної та гігроскопічною.

Пеньюар має ряд відмінностей від інших домашніх елементів одягу: у нього не може бути застібок в традиційному їх виконанні. Пеньюар зав'язується на тонкий пояс, виконаний зі стрічки або застібається на пару непомітних гудзиків.

Довжина може бути до щиколотки або тільки трохи нижче сідниць. Довге виконання виглядає благородно, а коротке - вельми еротично. Що стосується силуету, то його можна виконати вільним, прилеглим і обтягуючих.

На пеньюарах виключені коміри через те, що даний елемент суперечить функціоналу одягу, який спочатку був призначений для ранкового вмивання.

Як вибрати пеньюар?

Існує безліч різних стилів і виконань пеньюарів:

  • Бебі-дол. Являє собою коротку сорочку без рукавів з тонкими бретельками. Варіант дуже схожий на негліже вільного крою. Такі пеньюари виконуються тільки з тонких і прозорих тканин: нейлону, шовку і шифону, які найчастіше продаються разом з нижньою білизною. Особливістю даного стилю є наявність своєрідних чашок для підтримки гарних грудей. Бебі-дол зазвичай прикрашається мереживними елементами, аплікаціями, пташиними перами, бантами, стрічками і т. д.;
  • Для сну. Призначені винятково для нічного часу в ліжку. Мають дуже тонкі бретельки і мають приталений фасон. Стандартна довжина пеньюара даного крою - до колін. Традиційно відноситься до гламурного і елегантному стилю;
  • Комплект. Складається з самого пеньюара і верхніх аксесуарів, які одягаються на даний елемент одягу для додання образу вишуканості та елегантності;
  • Кімоно. Дані пеньюари відносяться до азіатського стилю. Виконується він з крепу або бавовни і зав'язується на пояс виключно спереду.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Різні люди і схожі долі: ...

КОМЕНТАРІ