Луцьк: керівники області та міста привітали ветеранів

Луцьк: керівники області та міста привітали ветеранів

10.05.16 16:52 0 629
На меморіальному комплексі “Вічна Слава” відбувся урочистий мітинг та покладання квітів з нагоди 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. На захід завітали тисячі лучан, аби віддати шану пам'яті загиблим під час Другої світової війни та подякувати ще живим ветеранам.

Після цього у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, Луцький міський голова Микола Романюк, його заступник Андрій Киця та секретар міської ради Юлія Вусенко зустрілися з ветеранам.

Володимир Гунчик від імені присутніх керівників подякував ветеранам за їхній подвиг, відвагу і мужність, країну, яку нині маємо. “Хочу привітати зі святом. Ми усі шануємо Вашу віддачу, мужність, героїзм. Герої Другої світової війни, шні Герої - це люди, які своє життя віддали служінню присязі. Це люди, які віддали своє здоров'я, щоб слово “Честь” було не тільки на папері і словах. Хочу низько вклонитись ветеранам, усім Героям, які боролись і борються за нашу вільну і незалежну Україну. Приємно бачити у цій залі разом ветеранів Другої світової війни, ветеранів визвольних змагань. Дуже важливо, щоб ми з вами разом розуміли, що наша сила у єднанні, як би політики не намагалися розділити ветеранів. Я впевнений і з гордістю можу сказати, що на Волині об'єднана ветеранська громада. Честь вам і слава. Нехай ще багато років ви своїм подвигом запалюватимете серця молоді. Нехай Господь допомагає вам і всій Україні”, - наголосив голова облдержадміністрації.

Володимир Гунчик побажав усім здоров'я, злагоди у родинах, поваги від оточуючих.

Також для ветеранів організували святковий обід.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівці на чолі з ...
Наступна новина: Хто такий остеопат?

КОМЕНТАРІ