В Луцьку вшанували пам'ять жертв Другої світової війни

В Луцьку вшанували пам'ять жертв Другої світової війни

10.05.16 10:37 0 640
Сьогоднішній сонячний день зібрав на меморіальному комплексі “Вічна слава” сивочолих ветеранів Другої світової, воїнів ОУН-УПА, жертв нацистських концтаборів, вдів загиблих, дітей війни, учасників АТО, представників влади, духовенство, молодь та школярів. Усі вони прийшли вшанувати пам'ять загиблих у Другій світовій війні та привітати живих з Днем перемоги над нацизмом.

по всій Україні весняними квітами вкривають і великі пам'ятники, і скромні обеліски. Цей день кольору маків, що впали на землю краплями крові полеглих і проросли червоними маками. Цей день кольору вдовиних хусток...

Низько схилили голови присутні на мітингу з нагоди Дня перемоги перед подвигом наших дідів, які визволили Європу від нацизму, віддавши свої життя за наше майбутнє.

Уже давно заросли травою окопи, вирівнялися з землею фронтові дороги, а у наших переможців залишилися важкі спогади про ту найбільшу кровопролитну війну. На мітингу виступили: голова обласної організації ветеранів України, генерал-майор Олександр Булавін, голова Всеукраїнської організації інвалідів війни, Збройних сил та учасників бойових дій Леонід Корчук, голова Братства ветеранів ОУН-УПА Волинського краю імені полковника Клима Савура Богдан Вівчарик, учасник антитерористичної операції на сході України, майор запасу Олег Кобилинський.

У своїх промовах усі були одностайні у тому, щоб покоління молодих було гідним усіх Героїв Української нації, щоб був мир на землі, щоб матері не проливали сліз, щоб щасливо жили наші діти, щоб Україна була квітучою та заможною державою.

Хвилиною мовчання присутні вшанували тих, хто навічно залишився молодим у нашій пам'яті.

Опісля до пам'ятних місць меморіального комплексу “Вічна слава” лягли квіти.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Как юмор помогает нам жить?

КОМЕНТАРІ