У Рівненській області офіцери Держслужби з НС взяли участь у заходах з відзначення Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

У Рівненській області офіцери Держслужби з НС взяли участь у заходах з відзначення Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

10.05.16 09:45 0 612
9 травня в Рівному пройшли заходи з відзначення 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Рятувальники на чолі з начальником Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області полковником служби цивільного захисту Сергієм Круком спільно з керівниками органів влади, місцевого самоврядування, військовослужбовцями, правоохоронцями, представниками духовенства та громадськості поклали квіти до пам’ятного знаку «Загиблим за Україну».

Потому, на військовому меморіалі кладовища «Дубенське» відбувся мітинг-реквієм «1939-1945. Ніколи знову» з вшанування пам’яті полеглих у Другій світовій війні. У День Перемоги схилити голови перед світлою пам'яттю героїв, що відвоювали мир на нашій землі, зібралися рівняни і гості міста. За полеглими вояками був відслужений поминальний молебень.

На завершення урочистостей усі присутні під залпи військового салюту поклали квіти та вінки до Алеї Слави та могил загиблих у Другій світовій війні.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Луцьку вшанували ...

КОМЕНТАРІ