Хто такий остеопат?

Хто такий остеопат?

10.05.16 22:21 0 922

Сьогодні ми розглянемо хто такий лікар-остеопат і розповість нам про це Сергій Тросницький - співробітник навчально-оздоровчого центру відновлювальної медицини: yerofeyich.com. Отже...

Остеопат - це висококваліфікований лікар, здатний руками визначити, де в тілі відбулися збої, які органи і кісткові структури зміщені щодо свого нормального положення і обмежені в русі, в чому причина м'язового спазму і больового синдрому.

Остеопат - це майстер пальпації, лікар, який розрізняє руками навіть невеликі зміни в стані фасцій, м'язів, суглобів, кісток, яким визначено їх вплив на інші органи тіла і який здатен провести успішне лікування, так само спираючись лише на можливості власних рук.

Остеопат - це лікар, який пройшов спеціальне навчання в остеопатичній школі і постійно удосконалює свої практичні лікувальні навички.

Остеопат - це лікар, що не намагається «поламати» обраний Вашим тілом режим компенсації, але «допомагає» системі саморегуляції включити процеси самозцілення, що ведуть до усунення болю і страждань.

Остеопат - це друг Вашого тіла. З одного боку - він «механік», який поправляє «ремені» м'язів і регулює «шестерінки суглобів», з іншого боку він - «інспектор і консультант» роботи Ваших внутрішніх органів, з третього боку - він фахівець по руху, мудрий порадник для центральної нервової системи, а з четвертого - «обережний психолог», що допомагає стресу травми покинути тіло, але не наполягає на цьому.

Остеопат - це лікар не схожий на інших лікарів. Він знає анатомію і фізіологію краще багатьох професорів університетів, але його знання практично і служать цілям допомоги тілу. Іноді він схожий на доброго чарівника, під руками якого легко розслабляються м'язи, йде біль і починають нормально працювати органи, але він більше вчений, дослідник і шукач. Остеопат - це лікар, який «слухає» логіку Вашого тіла і діє за її законами.

Остеопат - це фахівець в області нервової системи і функції хребта. Кілька тисяч прийомів, вивчених в школі остеопатії, роблять його роботу індивідуальною, м'якою, безпечною і ефективною для пацієнтів.

Остеопат - це лікар, який приходить на допомогу там, де не справляється класична медицина.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Автобусні тури: плюси і ...

КОМЕНТАРІ