Автобусні тури: плюси і мінуси

Автобусні тури: плюси і мінуси

10.05.16 22:37 0 665

Початківцю мандрівникові завжди дуже важко визначитися, в куди б поїхати, який готель вибрати і, найголовніше, як розподілити свій час так, щоб побачити в кожній країні якомога більше цікавого? Якщо всі ці питання відвідують і Вас, то варто задуматися про такий вид подорожей як автобусний тур, про який ми і поговоримо в данній статті. А розповість нам про нього Матвієнко А. К. - співробітник компанії "Імеджин Тревел": http://imaginetravel.com.ua/, в якій ви можете замовити прекрасні автобусні тури по Європі, наприклад, в Угорщину.

Мінуси автобусних турів

Автобусні тури, як і будь-який спосіб відпочинку, мають свої плюси і мінуси. Почнемо з недоліків. Отже, найголовніша незручність автобусного туру - це довгі переїзди. Погодьтеся, висидіти 7 або 8 годин в автобусі, нехай навіть і найкомфортабельнішому, це не найкраще проведення часу. А нічні переїзди - це взагалі вірний спосіб відчувати себе втомленим і "розбитим" весь наступний день. Також одним з недоліків такого виду подорожей є дуже насичена екскурсійна програма. В автобусному турі у Вас практично не буде часу, щоб спокійно попити кави в місцевому ресторанчику або неспішно прогулятися по тихих вуличках вподобаного міста. Програма автобусних турів розписана буквально по хвилинах, тому Вам доведеться бути дуже дисциплінованим і пунктуальним.

Плюси автобусних турів

Не дуже радісна виходить картинка, чи не так? Але так можна думати тільки, якщо не знаєш всіх плюсів подорожей автобусами! Почнемо з найприємнішої частини автобусного туризму - це ДУЖЕ ДЕШЕВО! Автобусні тури дають можливість за відносно невеликі гроші відвідати кілька країн. Адже навіть найдорожчий тур обійдеться Вам мінімум в 2-ва рази дешевше, ніж подорож літаком.

Перевага номер два: тільки в автобусному турі Ви зможете подивитися практично всю країну, а не тільки столицю та її околиці. Адже, погодьтеся, неможливо "відчути" країну, зрозуміти її звичаї, якщо ти живеш тільки в найбільшому її місті. Як правило, найкрасивіші місця, самі привітні люди і найсмачніша кухня знаходяться в провінційних містечках і невеликих селах. Також під час переїздів Ви зможете сповна насолодитися прекрасними пейзажами.

Ще одним великим плюсом автобусних турів є те, що Вам не потрібно складати список місць, які б Ви хотіли відвідати в тій чи іншій країні, а також займатися будь-якими організаційними питаннями. Все це за Вас зробить супроводжуючий гід. Ця людина не тільки організовує екскурсії та розповідає цікаві факти про країни. Його основне завдання - зробити Ваш відпочинок максимально зручним і комфортним. Тому з усіма питаннями, пов'язаними з готелем, екскурсіями і навіть з "проблемою" який сувенір привезти з тієї чи іншої країни, Ви можете сміливо звертатися до свого супроводжуючого гіда.

Також до переваг автобусних турів можна віднести нові знайомства, які неминуче виникають в таких подорожах, і можливість пройти без черги в будь-які музеї (як правило, такий привілей діє для організованих туристичних груп). Отже, як стало зрозуміло, автобусні тури - це відмінний шанс побачити максимум за невеликий проміжок часу. Відкрийте для себе цей вид відпочинку і, можу посперечатися, Ви станете його великим шанувальником :)




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Хто такий остеопат?
Наступна новина: Як підібрати надійний ...

КОМЕНТАРІ