Як підібрати надійний акумулятор для телефону або смартфона?

Як підібрати надійний акумулятор для телефону або смартфона?

10.05.16 22:48 0 727

Сучасна людина висуває великі вимоги перед телефонами і смартфонами. Крім якості зв'язку, мова йде про універсальність і надійність операційної системи, про нові гаджети і додатки, що дозволяють спростити роботу і забезпечити змістовне дозвілля.

Втім, повноцінно скористатися цими всіма перевагами буває важко, коли пристрій, який ви зарядили минулої ночі, вже ввечері наступного дня починає настійно вимагати підзарядки, а незабаром і зовсім, бездиханне, відключається в самий невідповідний момент.

Як підібрати надійний акумулятор для телефону або смартфона?

Дійсно, при стрімкому прогресі власне електронних і цифрових технологій проблема забезпечення їх надійними і довго працюючими джерелами живлення залишається актуальною. Розробники батарей для смартфонів і телефонів докладають усіх зусиль, однак, очевидно, що до тих пір, поки не буде здійснено якісний прорив у цій сфері, прогрес буде мінімальний.

Три типу акумуляторів

На сучасному ринку можна знайти три види літієвих акумуляторів. Це оригінальні акумулятори, підробки під оригінали, іменовані Noname, і сумісні акумулятори. Кожен вид відрізняється за якістю і ціною. Більше інформації про різні типи акумуляторів для телефонів ви можете дізнатися і на сайті: http://brum.ua/akkumuljatory/akkumuljatory-dlja-samsung/.

Підробки, або скупий платить двічі

Купувати даний вид акумуляторів категорично не рекомендується. Даний вид батарей може залучити покупця низькою ціною (в районі 4 у.о.), проте ця ціна сама за себе і каже: придбати якісний продукт за такою ціною неможливо. Простіше кажучи, бажаючи заощадити, ви просто викинете свої 4 у.о. на вітер, оскільки все одно доведеться купити нормальний товар.

Виявити підробку не важко. Як правило, вони продаються в упаковках відомих брендів і мають відмітні знаки цих фірм. Головне вчасно їх помітити. Також памятайте, що на підробках наклейки завжди наклеєні неохайно. Звичайно про брендові товари цього не скажеш.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Автобусні тури: плюси і ...
Наступна новина: Отдых в Болгарии ТОП 10-ть ...

КОМЕНТАРІ