Як вибрати чоловічі туфлі

Як вибрати чоловічі туфлі

10.05.16 23:04 0 833

Не секрет, що якісне, правильно підібране за розміром і підходяще по стилю до одягу і ситуації взуття - це великий плюс в вашу користь, незалежно від того, чи прийшли ви на побачення, проходите співбесіду при прийомі на роботу або проводите важливу зустріч з діловими партнерами. Туфлі - це, мабуть, найблагородніша взуття, вони можуть бути як строгими і офіційними, так і неформальними, життєрадісними, навіть злегка недбалими.

Отже, як вибрати туфлі?

Перш за все потрібно визначитися з тим, туфлі-якого типу (стилю) вам потрібні. Можна виділити наступні основні стилі: оксфорди (найбільш офіційні), дербі (менш офіційними), броги (це «візерункові» оксфорди або дербі), монки (туфлі з пряжками, можуть виглядати дуже строго). Розглянемо кожен тип в деталях.

  • Туфлі типу Оксфорд відрізняються закритою шнурівкою і боковинами, пришитими під «передком». Оксфорди зі шкіряною підошвою виглядають найбільш солідно і офіційно, шиються зазвичай з якісних матеріалів і коштують досить дорого. Вимагають ретельного догляду, а якщо ви збираєтеся їх активно носити в не суху погоду, то на шкіряні підошви краще поставити профілактику. До речі, більше інформації ви можете знайти і на сайті: https://intertop.ua/catalog/muzhskaya_obuv/.
  • Дербі - туфлі з відкритою шнурівкою. Вони, мабуть, найбільш поширені в Росії, та й у багатьох інших країнах світу. Можуть випускатися як зі шкіряною, так і з поліуретановою/ гумовою підошвою. Кольори - чорний, коричневий, бордовий і інші. З перфорацією або без.
  • Монки - це туфлі з пряжками, шнурівок на них немає. Це взуття не дуже офіційне, але в офісі, наприклад, його цілком можна носити. Підошва може бути як шкіряною, так і поліуретановою / гумовою; основні кольори - чорний, коричневий.
  • Броги - це декоровані туфлі; і оксфорди, і дербі можуть бути брогами. Відмінною особливістю туфель цього типу є мереживна перфорація, яка може займати як частину черевика, так і мало не всю його площу.
  • Лоафери (лофери) і мокасини - це, як і монки, взуття неофіційне; воно ще більш практичне. Застібок немає взагалі - сунув ногу (скориставшись ріжком для взуття) і пішов. Для офісу та ділових зустрічей підходять лише лоафери з каблуком, в ідеалі на шкіряній підошві. Але навіть в цьому випадку вони виглядають менше формально, ніж туфлі зі шнурівкою.

Туфлі шиються з самої різної шкіри, а також зі шкірозамінника. Шкірозамінник - це дешевий і практичний матеріал, але він не дозволяє ногам дихати, ноги потіють. Також, як правило, шкірозамінник виглядає гірше, ніж натуральна шкіра, а термін його служби недовгий; винятком є ​​хіба що екошкіра (eco-leather, високотехнологічний штучний матеріал, який і служить досить довго, і повітря пропускає).

Відповідно, я раджу купувати туфлі зі звичайного шкірозамінника тільки в разі, якщо ви дуже обмежені в коштах. В інших випадках краще придбати шкіряне взуття або хоча б з екокожу (наприклад, якщо ви - веган).




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Отдых в Болгарии ТОП 10-ть ...
Наступна новина: SEO оптимизация и ...

КОМЕНТАРІ