В Луцьку 14-15 травня відбудеться гастрономічний фестиваль “Lutsk Food Fest”

В Луцьку 14-15 травня відбудеться гастрономічний фестиваль “Lutsk Food Fest”

11.05.16 13:24 0 758
“Lutsk Food Fest” відкриває фестивальний сезон-2016. 14-15 травня на території Луцького замку відбудеться третє гастрономічне дійство.

Із-поміж понад півсотні заявок організатори відібрали найкращих учасників, які й частуватимуть лучан смачними й незвичайними стравами та напоями. До Луцька приїдуть кулінари з Києва, Львова, Ужгорода, Херсона, а також гості з Угорщини.

Окрім звичного фаст-фуду, учасники представлятимуть кухні Близького сходу, болгарські, угорські, американські, мексиканські страви, традиційну одеську кухню.

Фішкою третього фестивалю стане проект “Made in Ukraine”. До Луцька приїдуть виробники оригінальної продукції: в'ялених помідорів власного виробництва, козячих сирів, домашніх вин тощо. Буде окремо виділена зона, де кожен відвідувач, окрім того, що зможе спробувати цю продукцію на місці, зможе також і купити продукти, принести додому і почастувати рідних. Усі продукти вирізняються своєю оригінальністю, натуральністю, що й відрізняє їх від того мас-продукту, який ми бачимо щодня на полицях супермаркетів і магазинів.

Також цього разу на території замку будуть ще й фуд-траки – спеціальні яскраво оформлені візки, які пропонуватимуть відвідувачам цікаві страви.

Цього року генеральний спонсор фестивалю – “WOG CAFE”. Вони привезуть на фестиваль вже улюблені для всіх бургери, інші смаколики та легендарну каву.

Традиційно впродовж двох днів гостей замку чекає насичена музична і дозвільна програма. Цього року організатори особливу увагу приділили дитячій зоні. Кожен відвідувач, який прийде з дітьми, може бути впевнений, що діти отримають не менше задоволення від фестивалю, ніж батьки. Окрім конкурсів і майстер-класів, у дитячому містечку зніматимуть фільм про відпочинок малечі на фестивалі.

А головним сюрпризом, звісно, стане кулінарна битва між сезонами популярного телевізійного шоу “Майстер Шеф”. До Луцька приїдуть Оксана Назарчук (2 сезон), Віталія Іващенко (2 сезон), Олександр Білодід (2 сезон), Євгеній Злобін (переможець 4-го сезону), Ярослав Бреус (4 сезон), Олег Кошовий (3 сезон).

До речі, організатори вирішили не змінювати ціну квитка. Вхід на фестиваль коштуватиме 15 гривень.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині в рамках ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ