Вінничина: «Вахнівське сяйво»

Вінничина: «Вахнівське сяйво»

12.05.16 16:04 0 589
Нещодавно, під таким гаслом у Вахнівській територіальній громаді відбувся інформаційно інтегрований творчо-розважальний семінар для дітей та молоді з функціональними обмеженнями.

Участь у фестивалі взяли представники районної влади, молодь, діти зазначеної категорії разом із своїми батьками.

Мета проведеного заходу полягала у формуванні позитивного відношення суспільства до людей з особливими потребами, інтеграція людей з обмеженими можливостями в суспільство та розуміння рівності та цілісності суспільства взагалі.

Організаторами заходу стала Вінницька обласна Всеукраїнська організація інвалідів «Союз організацій інвалідів України» та Вахнівська сільська рада.

В рамках проведеного заходу, в фойє сільського будинку культури були організовані виставки,вироби із бісеру, орігамі, макраме, соломки, лози, всіх присутніх зачарувала виставка фіалок.

Програма Фестивалю включала першу і другу частину, друга частина була підготовлена гостями, людьми з обмеженими фізичними можливостями.

Кожен присутній на святі мав можливість долучитись до благодійної акції « Братня допомога», що проходила під час заходу. Всі зібрані кошти урочисто передані заступнику керівника ГО Дмитру Швецю для розвитку організації.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: прокуратурою ...
Наступна новина: Закарпатців урочисто ...

КОМЕНТАРІ