Чернігів: «Місто професій»

Чернігів: «Місто професій»

12.05.16 08:27 0 599
14 травня з 12-00 до 15-00 в Центральному парку культури та відпочинку відбудеться профорієнтаційний інтерактивний дитячий захід «Місто професій». Для участі запрошуються діти від 2-х до 18-ти років у супроводі батьків.

Захід проводиться другий рік поспіль управлінням освіти Чернігівської міської ради спільно з Міжнародним діловим журналом «Community».

Кожна дитина має можливість спробувати себе в усіх представлених професіях та у вигляді гри отримати розуміння важливості тієї чи іншої професії.

За інформацією «Community», цей захід вперше пройшов у 2014 році в 12 містах України. Учасниками його загалом стали понад 40 тисяч дітей.

У 2015 році учасниками проекту стали діти в 25 містах України в загальній кількості 98 тисяч.

Концепція проекту: в парковій зоні розгортається імпровізоване містечко. При вході кожна дитина отримує паспорт, карту представлених професій та має можливість «влаштуватись на роботу». Діти проходять майстер-клас від фахівців своїх галузей, а це - представники надзвичайно значущих в сучасних умовах для країни професій, зокрема: рятувальник, пожежник, кінолог, вибухотехнік, інспектор ДАЇ, лікар, соціальний працівник, криміналіст.

Презентацію професій, серед яких: будівельник, перукар, агроном, ветлікар, діджей, автослюсар, продавець, банкір, повар, актор, модель, кравчиня та інші, забезпечують обласні управління ДСНС, МВС та активні представники бізнесу в кожному місті України.

«Сумлінні працівники» отримують «заробітну плату», за яку мають можливість купувати в «крамниці» солодощі та подарунки.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі зміни щодо ...
Наступна новина: На Тернопіллі найбільше ...

КОМЕНТАРІ