Завершується ремонт в амбулаторії сімейної медицини,що на Тернопільщині

Завершується ремонт в амбулаторії сімейної медицини,що на Тернопільщині

12.05.16 17:55 0 587
Ремонтні роботи в амбулаторії сімейної медицини-загальної практики у селі Нагірянка, що на Чортківщині вже перебувають на завершальному етапі.

Про це стало відомо під час робочого візиту у даний сільський медзаклад села Нагірянка Чортківського району голови Чортківської райдержадміністрації Михайла Сташківа та народного депутата України Олега Барни.

Під час візиту ознайомилися з ходом проведення ремонтних робіт, які тривають в амбулаторії сімейної медицини-загальної практики у селі Нагірянка за кошти Державного фонду регіонального розвитку. Тут уже встановлено металопластикові вікна та завершено пофарбування фасаду і перекриття даху.

На даний час замовлено виготовлення металопластикових вікон у підвальне приміщення, а також за спонсорські кошти планується виконати роботи з декоративного облаштування фундаменту та встановлення так званої обмостки біля амбулаторії.

Які заходи необхідно провести до повного завершення робіт та, власне, самі підсумки виконаних робіт із виконавцями робіт обговорили на завершення робочого візиту Михайло Сташків та Олег Барна.

Прес-служба УОЗ ТОДА

за інформацією Чортківської РДА

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ