Яким повинен бути дизайнер інтер'єру?

Яким повинен бути дизайнер інтер'єру?

12.05.16 10:01 0 1010

Кожна людина яка вирішила придбати квартиру в новобудові, або збудувати свій власний будинок 100 % задається такими питаннями: "Як правильно вибрати свого творця дизайну квартири або будинку? Як розпізнати того єдиного, хто зможе перетворити звичайне житло в простір Вашої мрії, де саме Вам буде затишно і комфортно?". В данній статті ми постараемося дати на них відповідь.

«Немає поганої квартири - є поганий дизайнер!» Стверджує прислів'я, і ​​в ньому є велика частка істини. Інакше кажучи, хороший дизайнер інтер'єру повинен вміти працювати з будь-яким приміщенням, в будь-якому стилі, вміти поєднувати кольори і знати їх вплив на людину, а також мати уявлення про композицію і пропорції, володіти комп'ютерними програмами і багато ще чого. І, мабуть, найважливіше, у нього має бути повне взаєморозуміння з будь-яким замовником.

Всіма цими якостями володіє Павлов К. П. - художник-дизайнер з Ростова-на-Дону. Він може розробити унікальний дизайн інтер'єру квартири і грамотно оформити дизайн-проект за доступну ціну. Більш детально читайте на сайті: vid-stroy.ru

«Це дійсно твоя квартира!»

Так вигукнуть гості, які приїхали до Вас на новосілля. Вся справа в тому, що в дизайні інтер'єру закладено найголовніше - Ваша індивідуальність. Дизайнер відображає її в дрібницях, кольорах і деталях. Любите кішок? Сходите з розуму по футболу? Обожнюєте фотографувати? Ваші захоплення тонко вплетутся в інтер'єр квартири або будинку.

Де завгодно, коли завгодно

Для професійного дизайнера інтер'єрів не має значення, з яким об'єктом працювати. Він не зажадає шикарні хороми як полотно для творчих вишукувань. Навпаки, дизайнер може перетворити звичайну «хрущовку» в затишну квартиру, куди ви захочете повертатися, щоб відчути тепло і гармонію.

Уміння слухати замовника

Можливо, Ви не фахівець в дизайні інтер'єрів і не знаєте, як правильно поєднувати кольори і меблі. Але, врешті-решт, саме Ви будете жити в цій квартирі або будинку, а значить, саме Вам вирішувати, яким повинен бути інтер'єр.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ