Як знайти чоловіка своєї мрії?

Як знайти чоловіка своєї мрії?

12.05.16 12:20 0 816

«Не залишилося справжніх чоловіків. Всі нормальні чоловіки вже зайняті », - часто діляться переживаннями в приватних бесідах самотні дівчата один з одним.

Як знайти свою любов серед тисяч чоловіків, повз яких ми проходимо щодня? Де зустріти того єдиного, ідеального чоловіка, з яким будеш відчувати себе по-справжньому щасливою? Як не помилитися у виборі молодої людини? Можна роками сподіватися на долю і злий рок, проте ефективніше самій взятися за побудову свого щастя.

Хто він, ідеальний чоловік?

Бажання поєднувати непоєднуване - проблема, що встає на шляху побудови гармонійних відносин у більшості дівчат. У пошуках ідеального чоловіка ми часто намагаємося осягнути неосяжне, зустріти надлюдину без недоліків. Нам одночасно хочеться, щоб хлопець був лідером у відносинах і в той же час виконував всі наші бажання та мав гарне матеріальне становище, високу посаду і приділяв нам увагу 24 години на добу; мав свою думку, міг відстояти її, але і погоджувався з нами в усьому. До речі, більше цікавої інформації можна знайти і на сайті: http://goldenbrides.com.ua/.

У кожної жінки в свідомості існує приблизний список тих якостей, якими повинен володіти чоловік її мрії. Як правило, у виборі партнера увага приділяється зовнішньому вигляду молодої людини, його особистісним якостям, соціальному стану, інтересам, захопленням, колу спілкування. Однак важливо розуміти, що зустріти молоду людину, наділену всіма вигаданими нами якостями досить складно, а в деяких випадках просто неможливо.
Це не означає, що потрібно відмовитися від своєї мрії і погоджуватися будувати відносини з першим зустрічним. Скоріше, мова йде про те, що необхідно фільтрувати ті критерії, за якими ми вибираємо чоловіка. Іншими словами, важливо визначитися, які якості є для нас більш значущими і обов'язково повинні бути присутніми в чоловікові.

Велика помилка починати відносини з чоловіком, сподіваючись «зліпити» його під себе. Як правило, дорослим людям не властиві кардинальні зміни характеру, а бажання дівчини змінити хлопця викликає в ньому лише роздратування. Перевиховання чоловіки часто закінчується втратою комфорту в стосунках для обох і подальшим розлученням.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Відбулась зустріч ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ