Водорості в боротьбі проти зайвих відкладень жиру

Водорості в боротьбі проти зайвих відкладень жиру

12.05.16 16:50 0 758

Водорості відмінно зарекомендували себе в боротьбі з одвічними ворогами стрункої фігури - целюлітом і зайвими кілограмами. У будь-якому косметичному салоні в курс таласотерапії обов'язково входить обгортання із застосуванням морських водоростей. До речі, в Єкатиренбурзі на водорослеве обгортання ви можете записатись в центрі: "ACADEMIQUE": http://academique.ru/service/spa/obertyvaniya/vodoroslevoe/. Єдиним, але дуже сильним недоліком даної процедури є її досить висока вартість.

Властивості водоростей

Чудодійні властивості морських водоростей пояснюються їх унікальним складом. Тут і поліненасичені жири, і цілий комплекс мікро- та макроелементів, і вітаміни - все те, що здатне дати рішучу відсіч целюліту і жирових відкладень.

Як же діють водоростеві обгортання?

Глибоко проникаючи в шкіру, сіль і корисні речовини, що входять до складу водоростей надають такі дії:

  • прискорюють процес розщеплення жирів в підшкірному шарі, зменшують площу целлюлітних ділянок;
  • нормалізують загальні обмінні процеси, внаслідок чого знижується вага;
  • активізують регенерацію шкіри;
  • як губка, витягають з тканин зайву рідина і позбавляють від набряків;
  • відновлюють тугор шкіри;
  • мають омолоджуючу дію;
  • зменшують кількість і глибину розтяжок;
  • зміцнюють стінки кровоносних судин, що є прекрасною профілактикою варикозу.

Правила обгортання

Можна виконувати холодне і гаряче обгортання водоростями в домашніх умовах. Ці процедури мають кілька відмінностей і застосовуються для вирішення різних проблем шкіри:

  • Гаряче. Застосування гарячого обгортання засновано на тому, що під дією тепла пори розширюються, через них разом з потом виводиться все «сміття», що накопичилося в клітинах. Замість нього в шкіру проникають речовини, які входять до складу водоростей. Цей вид процедур більш підходить при обгортаннях, спрямованих на боротьбу з целюлітом і зайвою вагою;
  • Холодне. При холодних обгортаннях пори навпаки звужуються, а шкідливі речовини вимиваються з клітин кров'ю і лімфою. Ці рецепти обгортання, більш підходять для відновлення пружності шкіри і при боротьбі з надлишками рідини. Є і антицелюлітний ефект, але слабший, ніж при гарячих обгортаннях.

Якщо немає протипоказань до гарячого обгортання, то косметологи рекомендують чергувати холодні і гарячі процедури, причому починати треба з гарячої.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Артисти Ужгородського ...
Наступна новина: Для лучан співав ...

КОМЕНТАРІ