У Луцьку відбудеться третій гастрономічний фестиваль «Lutsk Food Fest»

У Луцьку відбудеться третій гастрономічний фестиваль «Lutsk Food Fest»

13.05.16 08:04 0 699
14-15 травня обласний центр Волині втретє чекає грандіозне дійство – фестиваль «Lutsk Food Fest».

У замку Любарта зберуться представники закладів харчування та кулінари з різних куточків України. Цього разу гаслом дійства буде «Made in Ukraine». Окрім власне ресторанів, барів та кафе, свою продукцію представлять унікальні виробники смаколиків. Відвідувачі зможуть скуштувати вишукані страви, вуличну кухню, елітні напої. Їх чекають оригінальні поєднання смаків та цікава подача традиційної їжі. Потішать публіку і постійні учасники фестивалю. Кожен із них спеціально для «Lutsk Food Fest» приготував нові формати, нові частування і, звісно, розіграші для гостей дійства.

Та головний сюрприз для відвідувачів – зірковий. У стінах замку відбудеться кулінарна битва між учасниками другого та четвертого сезонів популярного телешоу «МастерШеф».

І, звісно, на гостей чекає ще більше смаколиків, покращена лаунж-зона, розширена дитяча програма, музична сцена та багато інших сюрпризів. Генеральний спонсор фестивалю – «WOG CAFE». Окрім цікавих розіграшів і призів команда «WOG» привезе до Луцька бургери, хот-доги, інші смачні страви та легендарну «найкавовішу каву».

Ми сподіваємося, що Ви приєднаєтеся до нас, насолодитесь чудовою кухнею, прекрасно проведете час і тим самим підтримаєте місцевих представників ресторанного бізнесу. Цей фестиваль – можливість внести трішки радості і допомогти зробити дивовижне місто, яке ми називаємо домом, трохи кращим.

Відділ у справах сім'ї та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ROBERTO CAVALLI LUXURY ...
Наступна новина: На Тернопіллі юні борці зі ...

КОМЕНТАРІ