У Рівненській області майбутні перукарі дивували креативом та вишуканими образами

У Рівненській області майбутні перукарі дивували креативом та вишуканими образами

13.05.16 10:08 0 700
Справжнє свято творчих робіт днями влаштували майбутні перукарі для гостей навчального відділення Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Проміжний іспит, який традиційно проводиться для підтвердження кваліфікації «Перукар», цього разу складали слухачі 463-ї навчальної групи.

19 майбутніх майстрів перукарської справи демонстрували своє вміння, виконуючи комплекс перукарських робіт, а саме - стрижку волосся: чоловічу стрижку та укладку «Андеркат», жіночу – «Каскад», рівномірний зріз на довгому волоссі, змодельовані жіночі стрижки на основі «Класичного Каре» та інші; фарбування: «тон в тон», зафарбовування сивини, «омбре», вторинне фарбування, колорування; укладання волосся в зачіски: феном за класичною технологією, гаряче укладання - накручування плойкою, створення різних текстур та хвиль.

Голова державної атестаційної комісії Оксана Варжель та викладач Євгенія Редько відзначили гарну теоретичну підготовку слухачів, глибокі знання з предметів «Матеріалознавство», «Перукарська справа» та «Основи санітарії та гігієни», освоєні протягом навчання. Варто відзначити також, що майбутні майстри брали активну участь у національному конкурсі з перукарської майстерності. Це Джанетта Доброчинська , Тетяна Грицайчук, Юля Митрофанова, Ірина Петрик, Світлана Карпишина, Олена Чекан та Ольга Баблюх.

Феєрверк настроїв, ліній, кольорів, сміливих рішень, елегантних образів, дитячих характерів панував у навчальній майстерні «Салон краси», адже зовсім скоро випускники РЦПТО ДСЗ самостійно завойовуватимуть симпатії клієнтів, підтверджуючи майстерність та кваліфікацію.

На іспиті були присутні майстер виробничого навчання Анна Зотік, заступник директора з методичної роботи Оксана Зигалова та роботодавці. Оксана Зигалова відмітила, що цьогоріч слухачі демонструють значно більше, аніж було засвоєно на першому етапі навчання, а це свідчить про творчий підхід та самовдосконалення початківців. І саме такий підхід до роботи допоможе їм у майбутньому досягати бажаних результатів, а на підсумковому іспиті підтвердити кваліфікацію «Перукар-модельєр».

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку 18 травня ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ