Заступник прокурора Вінницької області здійснив виїзний прийом громадян

Заступник прокурора Вінницької області здійснив виїзний прийом громадян

13.05.16 09:21 0 550
Заступник прокурора області Олександр Попеско провів черговий особистий прийом громадян по місцю праці та проживання, а саме в смт. Літин, яке відноситься до територіальної юрисдикції Калинівської місцевої прокуратури. Людей хвилювали питання пенсійного забезпечення, реалізації права на спадщину та інші питання.

Заступником прокурора області прийнято письмові заяви та роз'яснено функції органів прокуратури і можливість заявників безпосередньо звернутись в той орган, до компетенції якого віднесено вирішення піднятого питання.

Олександр Попеско також побував у Літинській виправній колонії

№ 123. Він провів особистий прийом осіб, які утримуються в цій установі. Візит здійснений з метою ознайомлення з умовами тримання осіб в установах відбування покарань на відповідність їх чинному законодавству й Міжнародним нормам і стандартам.

Прокуратура області, ще раз наголошує, що реформування органів прокуратури не означає, що жителі інших районів, не за місцем розташування місцевої прокуратури, позбавлені можливості звертатися за захистом своїх конституційних прав до органів прокуратури.

Прийом громадян, відповідно до ст. 22 Закону України «Про звернення громадян» проводитиметься у встановлені керівником дні та години, відповідно до графіків, які розмішуватимуться у всіх прокуратурах та оприлюднені у засобах масової інформації.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Круглий стіл щодо ...
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ