У Житомирі навчають підприємців досягати успіху.

У Житомирі навчають підприємців досягати успіху.

13.05.16 11:42 0 662
Житомирська ОДА, за сприяння громадської організації «Союз споживачів Житомирщини» 12 травня, проводить регіональний семінар-нараду на тему «Ділова досконалість – основа успіху та конкурентоспроможності підприємств і економіки».

У заході беруть участь заступник голови ОДА Ярослав Лагута, керівники департаментів, районних рад та передових підприємств Житомирської області.

Ярослав Лагута звернувся до учасників та наголосив, що питання семінару будуть розглядатися у контексті співпраці підприємств і державних установ, влади і бізнесу у рамках нашого регіону.

Заступник голови ОДА закликав присутніх бути максимально активними та провести цю зустріч у діалозі.

Доповідач на заході Петро Калита – президент Української асоціації якості.

Його метою є висвітлити актуальні проблеми у сфері ділової досконалості і конкурентоспроможності та можливі шляхи їх розв'язання, сучасні світові підходи до вдосконалення та підвищення ділової культури суб'єктів ділової сфери, збереження і розвиток вітчизняного бізнесу.

Петро Калита зазначив, що в Україні часто не розуміють, що відбувається в Європі і світі в частині ділової досконалості, від якої безпосередньо залежить конкурентоспроможність підприємств і організацій. В результаті рішення, що приймаються на різних рівнях управління, як правило, бувають не адекватними реальним ситуаціям і не дають того ефекту, який від них очікують.

Він наголосив, що органи влади лише виставляють планки вимог до якості продукції (обов'язкові на рівні регламентів та добровільні на рівні стандартів). Але долати ці планки, а також планки, що встановлюються споживачами, повинні самі підприємства шляхом досягнення прийнятного рівня своєї ділової досконалості.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі районки ...
Наступна новина: В Івано-Франківську свято ...

КОМЕНТАРІ