На Тернопіллі юні борці зі Збаража вдало виступили у Польщі

На Тернопіллі юні борці зі Збаража вдало виступили у Польщі

13.05.16 08:18 0 557
167 спортсменів з міст Литви, Білорусі, Німеччини, Словаччини, Росії, України та Польщі стали учасниками дитячо-юнацького турніру з вільної боротьби, який відбувся у місті Тересін (Польща). Україну на цих змаганнях представляли вихованці Збаразького ФСК «Чемпіон» та борці з міста Львова. Як повідомляє Асоціація спортивної боротьби України, у запеклій боротьбі наші юні борці обійшли команду господарів змагань з міста Тересін та команду Литви і здобули перше командне місце.

Турнірна таблиця змагань виглядала так: 1 місце – ФСК «Чемпіон» Україна – 128 очок; 2 місце – м. Тересін (Польша) – 90 очок; 3 місце – Литва – 88 очок. Щодо особистих результатів, то чемпіонами змагань стали: Хариш Володимир (ваг. кат. до 27 кг); Діяк Ігор (ваг. кат. до 30 кг); Бастюк Богдан (ваг. кат. до 33 кг); Вовк Юрій (ваг. кат. до 35 кг); Квіт Віктор (ваг. кат. до 59 кг, м. Львів). Срібні призери змагань: Федчишин Богдан (ваг. кат. до 27 кг); Григоряк Назар (ваг. кат. до 30 кг); Ключка Олег (ваг. кат. до 42 кг). Бронзові призери змагань: Стрижик Роман (ваг. кат. до 33 кг, м. Львів); Ткач Андрій (ваг. кат. до 38 кг); Білейчук Андрій (ваг. кат. до 42 кг); Тахіров Рамік (ваг. кат. до 53 кг, м. Львів); Заяць Назар (ваг. кат. до 66 кг, м. Львів); Михальський Олександр (ваг. кат. до 85 кг).

Додамо, що збаразькі спортсмени є вихованцям РК ДЮСШ, ФСК «Чемпіон» тренерів Петра та Євгена Королів, Олександра Шафранського, Олега Борисевича.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ