У Рівненській області рятувальники оперативно ліквідували пожежу в багатоповерхівці

У Рівненській області рятувальники оперативно ліквідували пожежу в багатоповерхівці

13.05.16 20:27 0 578
12 травня о 09:32 в чергову службу Головного управління ДСНС України у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу в житловому 9-поверховому будинку міста Рівне на вулиці Вербовій, 39. За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул 2-ї державної пожежно-рятувальної частини та оперативно-координаційний центру ГУ ДСНС.

На місці рятувальники з’ясували, що пожежа сталася на першому поверсі багатоповерхівки в підсобному приміщенні, де розташований збірник сміттєпроводу, поруч із входом до житлового під’їзду №3. Горіло сміття та господарчий інвентар працівників ЖКП «Сонячне». Дим від пожежі поширився на сходові марші та загрожував мешканцям 9-поверхівки.

Рятувальники оперативно подали на гасіння вогню водяний ствол. Інша група співробітників ДСНС в апаратах захисту органів дихання провела роботи з випуску диму із під’їзду та переконалася, що з мешканцями будинку все гаразд.

О 09:47 пожежу локалізували, а о 10:17 повністю ліквідували. Ніхто з людей не постраждав. Рятувальники не дозволили полум’ю поширитися сміттєпроводом на житлові помешкання громадян. Вогнем знищено побутове сміття на площі 6 м.кв. та господарчий інвентар комунальників.

На ліквідацію пожежі було задіяно 12 чол. особового складу ДСНС та 3 од. пожежно-рятувальної техніки.

Наразі всі обставини даної пожежі встановлюються.

5

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінничина: в області ...

КОМЕНТАРІ