Цьогорічний фестиваль «Вінницька студентська весна 2016» значно розширить коло учасників (+фото)

Цьогорічний фестиваль «Вінницька студентська весна 2016» значно розширить коло учасників (+фото)

13.05.16 16:46 0 551
12 травня, на Європейській площі відбулась прес-конференція щодо організації та проведення Всеукраїнського фестивалю «Вінницька студентська весна 2016» та соціального проекту «Європа починається з мене».

Участь у прес-конференції взяли представники міської влади, директор Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Наталя Заболотна, голова ГО «Всеукраїнське об'єднання Розвиток. Розвиток» Ірина Борзова, студенти та молодь міста.

За словами Наталі Заболотної, цьогорічний фестиваль «Студентська весна» значно розширив коло своїх учасників. Участь у фіналі фестивалю візьмуть 30 навчальних закладів та майже 1000 студентів із Вінниччини, а також й з міст та регіонів України, зокрема з Києва, Донецька, Чернігова, Могилів-Подільського.

«Розпочнеться фінал фестивалю 14 травня о 14.00 на Європейській площі урочистим парадом команд навчальних закладів, які вирушать до Майдану Незалежності для участі у офіційному відкритті Дня Європи у Вінниці. Продовжиться фестиваль на Європейській площі яскравим молодіжним флешмобом «Європа в серці» (початок о 15:00), до якого можуть приєднатись усі бажаючі та гості міста. Звичайно, найочікуванішим дійством стане грандіозний гала-концерт (з 15.00 до 18.00) від кращих студентів України у різних жанрах: хореографія, вокал, оригінальний жанр та КВК. Завершиться фестиваль виступом спеціально запрошених гостей із Чернігова», - повідомила Ірина Борзова.

В рамках фестивалю проходитиме виставка «Європейська освіта», на якій вінничани та гості міста матимуть змогу познайомитись з пропозиціями на навчання від Вінницьких навчальних закладів.

«СтудВесна - це фестиваль, який об'єднує студентство у єдиному пориві творчості, активності та відповідальності за своє майбутнє. Це вже гарна весняна студентська традиція - зустрічатись на фестивалі, демонструвати свої таланти й знаходити нових друзів, нові ідеї та можливості», - зазначила Наталя Заболотна.

За словами посадовця для того, щоб фестиваль пройшов на належному рівні, слід об'єднати спільні зусилля обласної, міської влади і громадських організацій: «Коли поєднується фінансовий та людський ресурс, з'являється можливість розширити межі фестивалю не лише до Всеукраїнського», - наголосила Наталя Заболотна.



































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Вінницьких-Хуторах ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ