ROBERTO CAVALLI LUXURY TILES - ексклюзивна італійська керамічна плитка для ванних кімнат

ROBERTO CAVALLI LUXURY TILES - ексклюзивна італійська керамічна плитка для ванних кімнат

13.05.16 00:27 0 815

Roberto Cavalli home luxury tiles - це спільний проект знаменитого модельєра Роберто Каваллі і італійського виробника керамічної плитки Ceramiche Ricchetti. Партнери підписали довгострокову ліцензійну угоду на спільне виробництво ексклюзивних колекцій керамічної плитки. Ідейний натхненник і автор колекцій - сам Роберто Каваллі, чиє ім'я саме по собі є визнаним в світі брендом і синонімом оптимізму, успіху, розкоші. До речі, придбати керамічну плитку данного бренду ви можете в інтернет-магазині: http://www.gra-nit.ru/italiya/roberto-cavalli/.

Кутюр'є, представляючи новий проект, зазначив: «Це справжнє задоволення - бачити, як твоя творчість переноситься на кераміку завдяки технології виробництва Ricchetti Group». У свою чергу, італійські виробники кераміки в захваті від такого знаменитого партнера. «Roberto Cavalli - одна з престижних груп італійської моди: ексцентрична, добре пізнавана і схильна до інновацій, - заявив Альфонсо Панцані, президент Групи Ricchetti. - Упевнений, що з ідеями Каваллі та нашими можливостями ми зможемо створювати унікальні речі».

Розкішні колекції Roberto Cavalli Home цілком виправдовує подібні заяви. Високий стиль, шарм, відмінна якість і різноманітність інтер'єрних рішень дозволяє колекції зайняти топові місця на керамічному ринку нового сезону.

Перші продукти, створені під маркою Roberto Cavalli home - колекції Agata і Diva. Кожна з них по-своєму приваблива і неповторна. Серія Аgatа, розроблена в чотирьох відтінках: multicolor, nero, bianco, azzuro, - являє собою чудову імітацію натурального агату. Завдяки інноваційним технологіям цифрового друку, унікальний малюнок і рельєф природного каменю, являються у всій красі. Плити пропонуються як в великих (60х60), так і в невеликих форматах (15х30), що дозволяє максимально широко використовувати її в різних інтер'єрних рішеннях. Серія доповнена оригінальними декоративними елементами і мозаїкою.

У колекції Diva відбилися найбільш впізнавані теми італійського кутюр'є. В першу чергу, знамените хиже забарвлення giagauro (ягуар). Інші варіанти серії - мінімалістський lineare і пишний damasco - також вельми привабливі і красиві. Благородні колористичні варіанти - nero, bianco і tortora (колір крила горлиці) дають можливість підібрати варіант згідно з індивідуальними вподобанням. У кожній серії нової колекції неодмінно присутній автограф маестро, як своєрідний знак бренду.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чому варто замовляти ...
Наступна новина: У Луцьку відбудеться третій ...

КОМЕНТАРІ