Вінничина: «Ми - одна сім’я! Ми – одна родина!» (+фото)

Вінничина: «Ми - одна сім’я! Ми – одна родина!» (+фото)

14.05.16 12:43 0 677
Стрибати на батутах, лазити по лабіринтам, захопливо занурюватися у поролоновий басейн, ковзатись з гірок та грати у різноманітні ігри - так розпочалась історія неймовірних забав, завзятості, дитячої щирості та дзвінкого сміху у перший день обласного свята «Ми - одна сім'я! Ми – одна родина!», організованого Департаментом соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації, з нагоди відзначення Міжнародного дня сім'ї.

Історія шалених розваг триватиме протягом двох днів, де близько тисячі дітей з багатодітних, малозабезпечених сімей та сімей учасників антитерористичної операції відвідають фантастичну «Дитячу планету» . Яскравою пізнавально-розважальною програмою вразили дітей рятувальники краю. Малеча наввипередки відповідала на питання вікторини щодо правил безпеки життєдіяльності.

Найактивніші - приміряли бойовий одяг та мали нагоду влаштувати справжній «пожежний феєрверк». А найцікавіші встигли побувати у кабіні пожежного автомобіля і пересвідчитись у справності «сирен».

А за дотриманням вимог протипожежної безпеки та мінімізації виникнення різного роду надзвичайних ситуацій та подій під час проведення заходу наглядали та допомагали у проведенні свята рятувальники ДПРЧ-1 м.Вінниці.

«Ми вирішили відійти від традиційної форми проведення заходів, де глядачі є пасивними спостерігачами і створили активне дозвілля для діток. Так як це діти з усіх районів та містечок області,ми хочемо, щоб вони отримали можливість зануритись у дитячі розваги , взяти участь у різних конкурсах, активно провести часта отримати корисні і солодкі подарунки», - відзначає Наталя Заболотна, директор Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації. -

Такі заходи формують у дітей надзвичайно важливе поняття сімейних цінностей, традицій – все те, що пов'язує кілька поколінь в одне ціле,тому важливо, щоб вони пам'ятали:«Сім'я- це найбільша цінність людства!»

























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У першому кварталі ...

КОМЕНТАРІ