В Житомирській області послугами нової сучасної амбулаторії відтепер скористаються жителі Попільнянщини.

В Житомирській області послугами нової сучасної амбулаторії відтепер скористаються жителі Попільнянщини.

14.05.16 11:25 0 718
12 травня 2016 року відбулося урочисте відкриття нової сучасної амбулаторії с. Почуйки Попільнянського району. За ініціативи безпосереднього інвестора, що працює на території Почуйок, відбулося будівництво цього медичного закладу.

амбулаторію відвідав голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський, який зазначив:

— «Соціально відповідальна діяльність бізнесу – це загальноприйняте правило у сучасному світі. Інвестори ставлять в пріоритет не лише розвиток свого підприємства, а й займають активну позицію у вирішенні соціальних проблем місцевих жителів».

Сергій Машковський подякував Сергію Кролевцю, власнику групи компаній «Ерідон», Джастіну Вулфу, генеральному директору ТОВ «Монсанто Україна» за те, що вони дбають не лише про працівників свого підприємства та якість продукції для споживачів, а й сприяють постійному розвитку сіл Попільнянського району, у тому числі здоров'ю і добробуту місцевих жителів.

— «В непрості часи ми живемо, є чимало питань і викликів, але розвиток України починається з ось таких, на перший погляд простих, але дуже важливих подій», – підкреслив керівник області.

На місці, де зараз розташована нова амбулаторія, раніше знаходилося старе занедбане приміщення. Після капітального ремонту будівля відчинила двері просторих світлих кабінетів, оснащених сучасним обладнанням та меблями. В амбулаторії відкрито такі медичні послуги:

— – кабінети сімейного лікаря, гінеколога; — – денний стаціонар; — – ФТК і лабораторія; — – стоматологічний та педіатричний кабінети; — – кабінет щеплень; — – аптека.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: Степан Барна: ...

КОМЕНТАРІ