Тернопільщина допомагає 6-му батальйону

Тернопільщина допомагає 6-му батальйону

14.05.16 11:56 0 616
Автомобільні акумулятори, запчастини, бензопили, генератор, тонни цементу та ще багато чого у вигляді волонтерської допомоги зібрали напередодні 2-ої річниці з дня формування 6-го мотопіхотного батальйону мешканці Тернопільщини.

На території військової частини польова пошта В1428 передали допомогу голова обласної державної адміністрації та голови районних державних адміністрацій. Днями допомогу доставлять у зону проведення АТО.

«Обласна державна адміністрація, районні державні адміністрації взяли шефство над 44-тою артилерійською бригадою, - констатував очільник раю. - Відповідно до цієї угоди, кожен з районів покликаний створити належні побутові умови для військовослужбовців, сприяти популяризації служби в військовій частині. Як кажуть, хто не годує своєї армії, той годуватиме чужу».

Разом з підприємцями, аграріями представники Кременецького, Теребовлянського, Шумського, Козівського, Зборівського, Гусятинського, Бережанського закупили будівельні матеріали, шуруповерти, акумулятори вогнегасники тощо.

Підтримав ініціативу і відділ сім'ї та молоді облдержадміністрації – придбали канцтовари та пральний порошок.

«Це не перша допомога нашому війську, - каже голова Гусятинської райдержадміністрації Віталій Батіг. – Дякую аграріям і підприємцям, які відгукнулися і допомогли зібрати шефську допомогу».

Очільник Шумщини Юрій Головатюк вважає, що це – лише маленька частина того, що можемо зробити в цей час.

«Народ і армія – єдині, - каже Юрій Головатюк. – Тому все – для армії, для перемоги. Розуміємо, що вся армія велика, але 44 бригада – наша, рідна. Тому в першу чергу допомагаємо їй і тим самим робимо свій внесок у боротьбу з окупантом!».

Заступник командира 44-ї окремої артилерійської бригади Олег дорохов розповів, що 14 травня два роки тому створено 6-й окремий мотопіхотний батальйон «Збруч». Тому вся допомога буде передана військовослужбовцям батальйону на передову.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: керівники ...
Наступна новина: У Тернополі та Києві ...

КОМЕНТАРІ