Буковина: коли хочеться сказати «дякую»… (+фото)

Буковина: коли хочеться сказати «дякую»… (+фото)

14.05.16 13:02 0 727
Підприємець з приміського села Чагор Віктор Гудима з раннього ранку у бджолиному русі: на городі, в теплиці, за кермом легковика або «бусика», відвозячи на навчання в Чернівці і забираючи дітей, доставляючи замовникам вирощене.

Ото ж, розписана кожна хвилина. Відтак, на потребу обміняти старе посвідчення, у якому, як і належить селянину, зобов’язаному бути майстром на всі руки, є увесь набір водійських категорій, — якраз на цю потребу часу і не вистачає.

— І вчора не вистачало, і і вже рік за роком… — додає Віктор Васильович, з чим погодяться всі зайняті люди.

Вірогідність потрапити на чергу в установі, що колись іменувалась «МРЕВ», втратити не одну годину з тих, «що рік годують», змушувала пана Віктора відкладати рішення у довгий ящик.

Допоміг порадою сусід, який одного разу зауважив, мовляв, « у Чернівцях побачити, чи багато людей у коридорі, і в залі можна в режимі он-лайн в інтернеті»… Новинка на сайті Головного сервісного центру МВС зацікавила Віктора Васильовича, а головне — спонукала при черговій поїздці в Чернівці прихопити з собою документи та заїхати до установи під назвою «Територіальний сервісний центр 7341 регіонального сервісного центру МВС у Чернівецькій області».

А незабаром Віктор Васильович уже тримав у руці посвідчення нового зразка, сидячи в автомобілі, двигун якого ще не встиг охолонути… У підприємця залишилось достатньо часу і на те, аби зробити вдячний запис на адресу працівників Центру у книзі обліку скарг та пропозицій.





Довідково.

Зайти на сайт Головного сервісного центру МВС України та на підрозділ «Сервісні центри on-line»» можна за посиланням http://hsc.gov.ua/





Прес-служба РСЦ МВС в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У першому кварталі ...
Наступна новина: Закарпатських розпорядників ...

КОМЕНТАРІ