Луцьк: міні-тренінг «Здоров’я – твоє майбутнє»

Луцьк: міні-тренінг «Здоров’я – твоє майбутнє»

14.05.16 15:50 0 644
12 травня в рамках діяльності підліткового клубу "Твоє доросле майбутнє", який створений Луцьким міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, 15 дітей взяли участь у міні-тренінгу «Здоров'я – твоє майбутнє». Захід відбувся у центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки за сприяння КП «Парки та сквери м. Луцька» та приватного підприємця Олександра Оришка.

Під час тренінгу Тамара Бондарук, завідувач сектору обліку та звітності ЛМЦСССДМ, зауважила дітям: «Для того, щоб зберегти здоров?'я, бути успішним у житті, створити гарну сім'ю, потрібно не піддаватися негативним звичкам. Чимало звичок формується у підлітковому віці та залишається на все життя. Насамперед, це стосується звичок, які впливають на здоров'я. Таким чином, можна сказати: які звички ти матимеш, таким і буде твоє здров'я».

З метою закріплення теоретичного матеріалу діти пройшли перешкоди на «Еколого-туристичній стежині здоров'я», де змогли на практиці відчути переваги активного відпочинку. Учасники мали можливість відчути справжній екстрим, заряд адреналіну та отримали подарунки.

«Трішки страшно, але мені вдалось перебороти власний страх. Помітила, що для того, аби подолати перешкоди, потрібно мати фізичну підготовку, зокрема сильні руки. Загалом усе дуже «класно»», - задоволено розповідає Ірина й радить одноліткам не вагатися, а приходити й пробувати своєрідний екстрим.

Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (256042, 715005)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Вінниччині вперше за всі ...

КОМЕНТАРІ